Moonsplash

268

Želite li biti dio svjetske glazbene scene i plesati na jednoj od top svjetskih party destinacija, dođite u Aquarius na plaži Zrće. Samo prošle godine plažu Zrće posjetilo je oko 850 000 turista koji su došli iz 80 zemlje te je zabilježeno preko  milijun noćenja u Novalji. I ove godine na trećem po redu velikom festivalu kluba, Moonsplash 12.08. – 14.08., ulažemo dodatne napore za organizaciju spektakularnih glazbenih priredbi jer slavimo veliku obljetnicu -20. rođendan kluba i 10 sezona ludih partyja na ljetnoj pozornici kluba na Zrće. Zato ne propustite najbolju zabavu na Jadranu te upišite Aquarius na party kartu 2012.

Nizozemski DJ i producent Afrojack pravim imenom Nick van de Wall na pravo je putu da postane novi David Guetta. Iako mu je tek 24 godine, može se pohvaliti Grammy nagradom, koju je dobio prošle godine za remiks Madonnine pjesme Revolver. Poznat je i kao dečko starlete Paris Hilton, kojoj je producirao album, ali i kao desna ruka Davida Guette u studiju, gdje dvojac stvara samo ultimativne hitove. Prošle godine izdao je prvi solo album i započeo svoju najopsežniju turneju po Sjevernoj Americi do sada.

U protekloj godini Velšanin Jamie Jones imenovan je najboljim Deep House DJ-om i remikserom 2011. prema DJ Awards Ibiza odabiru te jednakom titulom od strane DJ Mag  i Mixmag časopisa i portala, kao najboljim DJ-om godine od strane Resident Advisora. Svojim albumom “Tracks From The Crypt opravdao je favoriziranja od strane kolega glazbenika svojim ranijim izdanjima za Freak n’Chic, Cocoon, Get Physical i svojim albumom prvijencem na Crosstown Rebelsu, te dokazao da je jedan od najboljih u ovoj igri.

Slavni Talijan Benny Benassi  okrunjen prestižnom glazbenom nagradom Grammy gostovati će, već tradicionalno, na dva Aquariusova festivala (Beat The Heat I Moonsplash) , što svjedoči o tome kakvu domaću atmosferu znamo prirediti našim poznatim gostima. Remiskirao je etablirane glazbenike kao što su Outkast, David Guetta, Moby, Goldfrapp, Paul Oakenfold te Faithless.

Pretprodaja karata 35€ (260kn) on www.novalja.com and www.eventim.hr

Komentari