Matteo Bocelli ovog utorka na Ljetnoj pozornici u Opatiji

90

Matteo Bocelli, koji se prvi put predstavio publici 2018. duetom sa svojim slavnim ocem, “Fall on me”, dolazi u Opatiju 2. srpnja gdje će na Ljetnoj pozornici u organizaciji Festivala Opatija i Star produkcije po prvi put nastupiti u Hrvatskoj.

“Iskreno se veselim prekrasnoj večeri koju ćemo 2. srpnja zajedno provesti na Ljetnoj pozornici Opatija. Zahvaljujem Festivalu Opatija i Star produkciji koji su zaslužni za moj prvi nastup u Hrvatskoj. Vidimo se uskoro!” – izjavio je Matteo Bocelli uoči koncerta u Opatiji.

Tek je 2020. objavio svoj prvi singl, prekrasnu ljubavnu pjesmu „Solo“, koja spaja elemente klasične arije s pop melodijom i pop izričajem i odmah privukao veliku pažnju svojim talentom. Prošle je godine napokon objavio svoj prvi, dugoočekivani, samostalni album, jednostavnog naziva ‘Matteo’ koji mu je otvorio vrata svjetskih pozornica pa su uslijedili koncerti diljem Sjedinjenih Država, Australije i Europe, a Matteo je prerastao u pravu aktualnu zvijezdu.

Matteo, koji se od ranog djetinjstva glazbeno obrazovao, a pjevanje i klavir diplomirao je na prestižnom Glazbenom konzervatoriju u Lucci, svojim ugodnim i osebujnim vokalom spaja različite žanrove, krećući se s lakoćom od klasične glazbe preko ugodnog talijanskog baršunastog popa, do izvedbi poznatih svjetskih hitova.

Posebno mi je drago što imamo priliku, kao nacionalnu ekskluzivu, na Ljetnoj pozornici u Opatiji, 2. srpnja 2024. godine, organizirati i predstaviti našoj publici aktualnu svjetsku zvijezdu Mattea Bocellija! Izniman talent koji oduševljava širom svijeta sada napokon po prvi put u Hrvatskoj, i to u divnoj Opatiji. Pozivam sve neka dođu na Ljetnu pozornicu i s nama uživaju u ovoj nezaboravnoj glazbenoj večeri“ – naveo je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Komentari