Masquerade Open Air: Veliki karnevalski party na Titovom trgu u Rijeci ove nedjelje!

103
Masquerade Open Air

Ove nedjelje, 11. veljače, Titov trg postaje epicentar eksplozivne karnevalske atmosfere jer će ugostiti događaj u sklopu međunarodne karnevalske povorke – Masquerade Open Air. Ovaj jedinstveni glazbeni maraton u režiji ‘’Press Play’’ organizacije započinje u 14 sati i trajat će sve do 2 sata sljedećeg jutra.

“Titov trg će i ove godine postati karnevalski open air dancefloor sa pozornicom, pružajući posjetiteljima jedinstvenu priliku da zaplešu pod otvorenim nebom i proslave karnevalski duh”, poručuju organizatori događaja. “Obucite svoje najluđe maske i pripremite se za 12-satni parti maraton.”

Ove godine na trgu će zasvirati čak sedmero DJ-eva, među kojima su Bremanja, Phonophobes, Skarros, Whooso, Tapeless, Bruns Lay i Recep. Za sve ljubitelje elektronske glazbe i karnevalskog duha ulaz na događaj je besplatan.

No, priča ne završava tamo – službeni afterparty u suorganizaciji s Liminalom očekuje vas od 23 sata u Pogonu Kulture i trajat će do 6 ujutro. U Pogonu nastupaju Tom Bug, Elena Mikac, Marcel, Marin Biočić, Recep i Bruns Lay.

Pridružite nam se na Titovom trgu te u Pogonu Kulture ove nedjelje i budite dio karnevalskog slavlja koji će obilježiti ovu zimu!

 

Komentari