Legendarni Zdravko Čolić raspjevao više od tri tisuće posjetitelja na opatijskoj Ljetnoj pozornici

140
Foto: Snezana Vuckovic FB

Legendarni pjevač Zdravko Čolić večeras je u Opatiji na Ljetnoj pozornici održao dugoočekivani koncert i raspjevao više od tri tisuće posjetitelja. Čolićevi koncerti osim po detaljno složenoj produkciji, velikom broju njegovih hitova, nenadmašivoj energiji pjevača, poznati su i po tome što su danima prije rasprodani. Opatija je bila prepuna već nekoliko sati prije koncerta, a mnogi posjetitelji došli su iz svih krajeva i regije, a njegove su pjesme još satima odzvanjale Opatijom nakon koncerta.

zdravko čolić
Foto: Snezana Vuckovic FB

Koncert je započeo hitom “Mjerkam, te mjerkam”, nakon čega je Čolić poručio “Dobra večer Opatijo, dobra večer regijo. Hvala svima koji su si dali truda, malo se provozali da dođu na ovaj koncert sa svih strana. Ovo je treći puta, obzirom da prošla dva nismo uspjeli da se vidimo. U Opatiji sam pobijedio na festivalu s pjesmom “Gori vatra” i zatim išao na Euroviziju. Vraćamo se u to neko vrijeme, a meni je uvijek drago kada se vraćam u Opatiju. Pjevat ćemo neke nove pjesme, neke koje smo nekad pjevali. Moguće je da će koncert trajati malo duže, ako izdržite, i trebat će vam vode. Ajmo Opatijo”.

zdravko čolić
Foto: Snezana Vuckovic FB

Obožavatelji su mogli uživati u bezvremenskim hitovima kao što su “Sele moja”, “Produži dalje”, “Čija je ono zvijezda”, “Sto dukata”, “Živiš u oblacima”, “Jedne zime s Kristinom”, “Dobra vam noć prijatelji”... Opatijski koncert pokazuje veliku ljubav i posebnu vezu Čolića i njegove publike u Hrvatskoj, a tome svakako u prilog ide činjenica kako je prošlo čak nekoliko godina od njegovog posljednjeg nastupa na Ljetnoj pozornici. Poznato je kako Zdravko Čolić osvaja srca svih generacija, a žene su posebno osjetljive na njegov šarm, stas i glas! Stoga, ovo je bila prava prilika za podsjetiti se zašto je Zdravko Čolić jedan od najslušanijih i najdugovječnijih glazbenika na ovim prostorima.

zdravko čolić
Foto: Snezana Vuckovic FB

L.B.

Komentari