Kuzma i Shaka Zulu spremaju veliki party u subotu u Saxu

7

Magični tris megamegatuluma za zimu 2019. je kompletiran: Šajeta, Alen, Kuzma & Shaka Zulu!

Sad već tradicionalna terapija doktora puknuća u ožujku u Saxu i ovaj će put izliječiti sve prisutne: nema tuge, nema depresije, nema negative, samo party, party, party!

fotka Kuzma & Shaka Zulu by Filip Bušić

Jubilarna 20. Saxova sezona jednostavno nije mogla proći bez njih. Subota, 9. ožujka već je odavno svima u rokovnicima.

Svi ste pozvani i dobrodošli na koncert & party Kuzma & Shaka Zulu u Saxu. Pripremili smo poseban set za naše drage fanove, kao i novu publiku koja nas je u međuvremenu otkrila. Vidimo se na najveselijoj zabavi u gradu, puknuta ekipa i lijepe žene, ludilooooo!!!“ izjavio je Saša Kuzmić Kuzma.

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album “Prva liga” objavljuje 1994.

Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću.

Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su preko dva desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni.

Uz album „Prva liga“, momci su izdali albume „Lito ide mala“ (1996.), „Idemo na more“ (2003.) i „Di ćemo večeras“ (2010.).

U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3” i “Budi mlad, budi lud”.

Pretprodajna cijena ulaznice je 50 kuna, na dan će ako ih ostane koštati 60 kuna.

Termini pretprodaje (Sax): ponedjeljak od 17 do 22 sata, utorak od 19 do 22 sata, srijeda od 20 do 22 sata, četvrtak od 20 do 22 sata, petak od 20 do 23 sata.