Kuzma i Shaka Zulu spremaju veliki party u subotu u Saxu

19

Magični tris megamegatuluma za zimu 2019. je kompletiran: Šajeta, Alen, Kuzma & Shaka Zulu!

Sad već tradicionalna terapija doktora puknuća u ožujku u Saxu i ovaj će put izliječiti sve prisutne: nema tuge, nema depresije, nema negative, samo party, party, party!

fotka Kuzma & Shaka Zulu by Filip Bušić

Jubilarna 20. Saxova sezona jednostavno nije mogla proći bez njih. Subota, 9. ožujka već je odavno svima u rokovnicima.

Svi ste pozvani i dobrodošli na koncert & party Kuzma & Shaka Zulu u Saxu. Pripremili smo poseban set za naše drage fanove, kao i novu publiku koja nas je u međuvremenu otkrila. Vidimo se na najveselijoj zabavi u gradu, puknuta ekipa i lijepe žene, ludilooooo!!!“ izjavio je Saša Kuzmić Kuzma.

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album “Prva liga” objavljuje 1994.

Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću.

Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su preko dva desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni.

Uz album „Prva liga“, momci su izdali albume „Lito ide mala“ (1996.), „Idemo na more“ (2003.) i „Di ćemo večeras“ (2010.).

U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3” i “Budi mlad, budi lud”.

Pretprodajna cijena ulaznice je 50 kuna, na dan će ako ih ostane koštati 60 kuna.

Termini pretprodaje (Sax): ponedjeljak od 17 do 22 sata, utorak od 19 do 22 sata, srijeda od 20 do 22 sata, četvrtak od 20 do 22 sata, petak od 20 do 23 sata.

Komentari