Koncertom Vasila Hadžimanova večeras se otvara 19. Liburnia Jazz Festival

19
Foto/Facebook

Večeras će u 21,30 sati na Ljetnoj pozornici u Opatiji biti otvoren 19. Liburnia Jazz Festival. 

Zbog izvanrednih zdravstvenih problema Matija Dedić neće moći nastupiti na najavljenom koncertu s Vasilom, ali će koncert održati Vasil Hadžimanov sa svojim kvartetom.

Vasil i njegov band su poznati po autentičnom pristupu ideji kombiniranja balkanskih tradicionalnih ritmova i modernih glazbenih stilova. Igraju se jazzom, funkom i rockom na sasvim osobit i originalan način.

Svi koji su kupili ulaznice za koncert Matija vs Vasil, ukoliko to žele, moći će vratiti ulaznicu i ostvariti povrat sredstava na prodajnim mjestima na kojima su i kupili ulaznicu, a oni koji žele prisustvovati koncertu VH kvarteta mogu iskoristiti istu ulaznicu.

Ulaznice za koncert  se prodaju u Festivalu Opatija, prodajnim mjestima sustava moje.karte i online na mojekarte.hr po cijeni od 80,00 kn.

Studenti, umirovljenici i članovi HGU-a imaju 50 % popusta na cijenu ulaznica.

Ove subote, 6. srpnja,  započnite uz 19. Liburnia Jazz Festival, kavu i baršunasti glas Bojana Aleksovskog i klavir Davida Baumgartena koji će u 11 h ujutro na opatijskoj tržnici predstaviti Sinatra Project.

U 21:30 će na Ljetnoj pozornici nastupiti portugalska jazz ikona i po mnogima najbolja europska jazz pjevačica zbog koje je 2013. Ljetna pozornica „pucala po šavovima“ – MARIA JOA͂O | OGRE. OGRE je elektronički trio i posljednja avantura Marie Jõao – hybrid jazza i elektronske glazbe. Ova neobična postava vodi publiku na putovanje svijetom zvukova preskačući granice između digitalne i analogne glazbe.

Ulaznice za koncert  se prodaju u Festivalu Opatija, prodajnim mjestima sustava moje.karte i online na mojekarte.hr po cijeni od 100,00 kn.

Studenti, umirovljenici i članovi HGU-a imaju 50 % popusta na cijenu ulaznica.

U nedjelju 7. srpnja 19. Liburnia Jazz Festival će u 21 sat, na terasi hotela Kvarner, zaključiti trio PlaYIS sastavljen od ponajboljih bugarskih solo glazbenika koje je zajednička strast prema jazzu i nostalgija za funkom natjerala da se ujedine i stvore glazbu koju sviraju za svoju dušu i koju je publika s oduševljenjem prihvatila.
Ulaz je slobodan.

 

Komentari