Koncert za pamćenje: Marko Tolja i Teranino Aura Party

24

Sinoć je u sklopu manifestacije 16. Ljeta na Gradini održan koncert Riječanina Marka Tolje te Teranino Aura party. Manifestaciju je publika dočekala s velikim interesom, a Tolja nije krio svoje uzbuđenje i radost što nastupa pred svojom publikom i na prekrasnom ambijentu Trsatske gradine.

Počeci

Naime, svoj prvi samostalni koncert, Tolja je održao upravo na Trsatskoj gradini, 2007. godine. Od tada pa do danas prošlo je dosta vremena. Tolja je na Gradini u međuvremenu bio još nekoliko puta, a svaki njegov dolazak riječka publika nagradi velikim pljeskom.

Jučerašnji koncert

S više samopouzdanja nego prvi puta na Trsatskoj gradini, Tolja je stao pred svoju publiku i počastio ih s nešto više od dva sata odlične glazbe. Koncert je započeo sa svojim novim hitom „Ovdje danas“, a nastavio je je hitovima „O tebi ovisan“, „Budi budna“, „Tišina“, „Putujem“, „Sve što nisam ja“. Na repertoaru su se našli i mnogi svjetski Evergreeni poput „Fly me to the Moon“, „L.O.V.E“. U pauzama od pjevanja pjevač je nasmijavao publiku te još više opustio atmosferu. Publika je tražila i povratak na pozornicu, a Tolja je svih iznenadio izvedbom pjesme Olivera Dragojevia te kod mnogih izazvao suze.

Teranino Aura

Prije samog ulaza u Gradinu, za podizanje atmosfere bila se pobrinula tvrtka Aura. Publika je mogla kušati trenutno jedan od najpopularnijih likera na tržištu – Teranino. Ovaj je proizvod satkan od spektra različitih okusa, a posebnu notu daje mu spoj crnog vina terana i fine voćne rakije te 10 vrsta začina, takav jedinstven publici se zbilja svidio.

Program za srpanj i kolovoz

Nakon koncerta Marka Tolje i Teranino Aura Partya, slijedi mala pauza do četvrtka, 29. srpnja, kada će Gradina ugostiti SuperCover band, a ulaz će biti slobodan. U srpnju nas još očekuje i veliki party elektronske glazbe, On the Terrace Open Air za koji se organizator pobrinuo da organizira Covid testiranje.

Od programa u kolovozu ističu se: Tedi Spalato i Ante Gelo, Željko Pervan s predstavom „Izlazak iz ormara“, Josipa Lisac te klapa Iskon.

marko tolja marko tolja marko tolja

Komentari