Koncert Rade Šerbedžije & Zapadni kolodvor band pomaknut uoči Božića

12

Festival Opatija s ponosom najavljuje jedinstveni koncert glumačke legende Rade Šerbedžije u pratnji fantastičnih instrumentalista iz Zapadni kolodvor banda! Koncert će se održati u Centru Gervais u Opatiji 22. prosinca u 20 sati.

Aktualni singl „Eto pjesma“ za koji je Husein Hasanefendić Hus napisao glazbu, tekst i aranžman u posljednja je dva mjeseca poharao glazbene top liste i oduševio obožavatelje Radinog svestranog stvaralačkog opusa. I ostale pjesme s novog studijskog albuma nose boemsku poetiku i snažnu, uvjerljivu interpretaciju prepoznatu i u njegovim starijim hitovima: Vrijeme je, draga, vrijeme jeProtuletje se otpira, BarbaraRastanakOstala si uvijek istaMoj spomenče plavo cvijećeNe daj se Ines i dr. koje će Rade izvesti na opatijskom koncertu.

Koncert u Opatiji prilika je i poziv da zajedno uživamo u još jednoj ulozi koju karizmatični Rade fantastično igra i živi – ulogu pjesnika i glazbenika.

Cijena ulaznice je 100,00 kuna, a cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike iznosi 80,00 kuna. Popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna na mjestu održavanja otvorena je sat vremena prije početka održavanja. Koncert se održava sukladno epidemiološkim mjerama.

Komentari