Koncert: Bruno Mičetić Trio u Parku prirode Učka

67
BrunoMicetic

Nakon Elvisa Stanića i Zorana Majstorovića, u srcu Parka prirode Učka, na Poklonu, priprema se još jedna glazbena poslastica u kojoj će uživati svi ljubitelji dobre glazbe. Na terasu Planinskog bara, u utorak 9. srpnja, u 19 sati, u sklopu Croatian Summer Tour 2024, stiže Bruno Mičetić Trio, koji čine Bruno Mičetić na gitari, Stefan ”Pista” Bartus na kontrabasu i Vladimir Kostadinović na bubnju.

Bruno Mičetić renomirani je hrvatski gitarist, koji iza sebe ima bogatu biografiju u raznim glazbenim pravcima te suradnje sa brojnim domaćim i inozemnim glazbenicima. Do sad je objavio devet studijskih albuma te jedan live album, a bio je i gost na nekolicini albuma drugih autora. Diplomirao je na “Gustav Mahler private institute for music,” a surađivao je sa eminentnim imenima inozemne i domaće jazz scene, pa će tako i ovaj put nastupiti sa glazbenicima koji su ostvarili sjajne uspjehe u svojim karijerama. Stefan Pista Bartus jedan je od ponajboljih slovačkih kontrabasista, a nastupao je sa Peter Erskinom, Danny Grisset, Antonio Farao, Randy Brecker… Vladimir Kostadinović dolazi iz Srbije, a trenutno živi u Beču. Ostvario je brojne suradnje i nagrade, primjerice s Tony Monacom, Jimmy Greenom, Gregory Porterom, Simus Blakeom, Duško Gojkovićem itd.

Ovaj impresivan internacionalni jazz trio moći ćete poslušati u zelenilu Parka prirode Učka, na terasi Planinskog bara, u posebnom ambijentu u kojem se stvara idilična simbioza prirode i jazza.

Komentari