Koliko para, toliko muzike

14

Nadolazeću subotu, 24. srpnja rezervirajte za Nezreli film! Na sljedećem događaju tematskog naziva “Koliko para toliko muzike” družit ćemo se u Klubu mladih od 19 sati uz film, predavanja i pokoja pića. 

Prvo gledamo film “Inkorničata” koji je nastao u sklopu projekta EPK Rijeka 2020 – programski pravac 27 susjedstava. Film će najaviti sama redateljica filma, talentirana Andreja Brozović Adžić-Kapitanović, a nakon toga čeka vas prava informativna poslastica.

Luka Adžić-Kapitanović objasnit će nam kako se uopće financiraju filmovi, a uz to nakon njega glazbenik Mak Murtić okupljenima će otkriti kako se stvara filmska glazba.
Toliko divnih, inspirativnih ljudi garantira odličan provod stoga dođite, naučite možda ponešto novo i naravno, dobro se zabavite!

Sve zainteresirane moli se da pošalju poruku na mail nezrelifilm@gmail.com kako bi rezervirali svoje mjesto za projekciju.

Luka Adžić-Kapitanović dipl. ing. agronomije jedan je od osnivača udruge Kreativni Krk koja je započela sa svojim radom 2010 godine. Udruga se bavi organizacijom kulturnih događanja, poput festivala ‘Prvomajski Inkubator’, ‘Tramonto’, ‘Etno fest Krk’. Nakon niza godina volontiranja, Luka je posato profesionalizirani predsjednik/voditelj udruge i od tada radi na održavanju i podizanju kvaliteta godišnjeg programa udruge te stvaranju novog.

Mak Murtić tijekom svoje glazbene karijere veliku pozornost pridaje sustavnom promicanju i edukaciji o hrvatskoj glazbi i stvaralaštvu. Imao je prilike nastupati na većim festivalima u Engleskoj i Hrvatskoj kao što su primjerice Latitude festival, London Jazz Festival, London Olympics, London Paralympics, te na jazz festivalu Love Supreme i mnogim drugima. Surađivao je i s BBC-em na projektu Adopt a Composer te s Jazz FMom na raznim projektima. Mimika orkestar kojeg je dio ostvario je mnoge uspjehe te je posljednjih godina izuzetno aktivan u Hrvatskoj i Sloveniji

Komentari