Kawasaki 3P

118

Stereo Klubb će u subotu 22. siječnja biti poprište Game of Skate contesta – natjecanja u atraktivnim vratolomijama i suludim trikovima u izvedbi najboljih skateboard majstora s ovih prostora. Usred kluba, nadomak šanka, uz prikadnu glazbu, pod svjetlima stroboskopa i video projekcija održati će se dueli skejtera, a najbolji od najboljih biti će bogato nagrađen. Kroz natjecanje će publiku voditi MC Nino Fanuko, dok će zidovi biti prepuni skateboard videa, a zvučnici old school muzike.

Da večer ne završi samo proglašenjem pobjednika, Stereo Klubb je pripremio glazbenu atrakciju kao stvorenu za ovu prigodu. Tako je čast da prvi održe koncert u 2011. godini u Stereo Klubbu pripala nenormalnim zagrebačkim ska punk rockerima iz grupe Kawasaki 3P. Iako postoje još od 1993. godine, dečki iz benda zaokupili su pažnju šire glazbene publike legendarnim nastupom na Dori 2003. godine i nezaboravnom izvedbom skladbe “Antonija”. Za Dancing Bear su 2009. godine izdali abum “Idu Bugari” i singlovima poput “Puta madre”, “Ni da ni ne” i “Mate Parlov” poharali eter i top ljestvice domaćih radio postaja. Na glasu su kao jedinstveni zabavljači prepuni energije i pozitivnih vibracija čiji nastup nikako ne prolazi bez poga i opće veselice, što sve prisutne ostavlja bez daha – doslovno.

Za dobru zabavu i nakon koncerta će se pobrinuti gospodin Mecena osobno, odabranim drum n’ bass numerama iz vlastite Zion Noiz selekcije. Za sve kojima nakon svega ovoga ostane koji atom snage viška, dan poslije je na Platku organizirano cjelodnevno druženje na snijegu i natjecanje u najboljim snowboard trikovima. Vlasnika najboljeg trika, kao i na skate igri, će bogato nagraditi Puff, Warehouse i DNA. Red dasaka na kotačićima, red dobre muzike i red dasaka na snijegu čine 3u1 Mega Event koji se ne propušta!

Komentari