Karte za bečki koncert Paula McCartneyja planule u 20 minuta, najavljen još jedan za 6. prosinca

82

Nakon što je koncert Paula McCartneyja u sklopu turneje FRESHEN UP u bečkoj Stadthalle najavljen za 5. prosinca 2018. rasprodan u manje od 20 minuta, organizatori su se odlučili publici ponuditi još jedan nastup. Drugi će se koncert održati dan kasnije, 6. prosinca 2018. godine, a prodaja ulaznica započet će u četvrtak 26. srpnja 2018. godine.

Live show slavnog britanskog glazbenika obuhvaća sve što ljubitelji glazbe očekuju od jednog rock nastupa. Tijekom puna tri sata koncerta Paul publiku vodi kroz najveće glazbene trenutke u posljednjih 50 godina. Mnogobrojne skladbe iz njegove solo karijere, ali naravno i iz vremena Wingsa i Beatlesa pri tom nikoga ne ostavljaju hladnokrvnim.

U posljednja četiri desetljeća McCartney nastupao je na najvećima lokacijama svijeta, uključujući i Crveni trg u Moskvi, Bijelu kuću u Washingtonu te svemir, a posljednjih ga 15 godina prati isti uhodani bend kojeg čine Paul „Wix“ Wickens (klavijature), Brian Ray (bas/gitara), Rusty Anderson (gitara) i Abe Laboriel Jr (bubanj).

 

Komentari