Izvođač koji slovi za najveće festivalsko osvježenje ljeta 2023, promovira svoj prvi album u Palachu!

97
Sljedeća poslastica koncertne sezone nastavlja se 28.10.2023. u Palachu promocijom solo projekta Antuna Alekse pod nazivom IDEM i njegovog albuma “Poyy”. Kao support za IDEM  izbor je pao na nomaće snage, bendove Kraj programa i Pokle
IDEM (post pop punk)
Kantautor, multi instrumentalni glazbenik Antun Aleksa je poznat po sviranju u sjajnim bendovima Porto Morto, Trophy Jump i JeboTon Ansambl. U 2023. godini odlučio se na objavljivanje solo projekta pod nazivom IDEM, te je već s prvim singlovima “ŠtetaŠtetaŠteta” , “Potopi Ovaj Brod”, “Par put godišnje” i “Žujice” nagovijestio da bi mogao biti vrlo zanimljivo glazbeno ime na Hrvatskoj sceni. Na kraju se sve skupilo u album “Poyy”, a debitantsko izdanje Antuna je odvelo na brojne nastupe i veliki broj ovogodišnjih ljetnih festivala.
Trenutno je dostupan u CD formatu i digitalno putem svih streaming servisa dok se na vinilu očekuje do kraja godine.
Album „POYY” je objavljen u suradnji diskografskih kuća JeboTon, Mudri Brk i Nasty Cut Records.
KRAJ PROGRAMA (pop/punk/rock)
Ova energična ekipa dobro je poznati akter na sceni, a ovom prilikom zagrijat će nas novim singlovima koji izlaze krajem godine na njihovom trećem albumu.
POKLE (pop/punk)
Večer u Palachu otvorit će bend Pokle. Bend Riječanina Luke Poklepovića vokala i gitariste koji je odlaskom na studij u Zagreb odnio sa sobom i svoj bend. Ovo zanimljivo „zvučno osvježenje“ alternativne scene zvuči kao plod ljubavne veze pop-punka i elektronskih glazbenih stremljenja, a u kratkom vremenu djelovanja njihove su živahne pjesme pronašle put do ušiju i srca slušatelja.
Ulaznice se mogu kupiti od 20:00h na dan događaja na ulazu u Palach po cijeni od 8€, dok je za mlađe od 18 godina cijena ulaznice 4€.
Program je sufinanciran sredstvima Grada Rijeke, Ministarstva kulture i medija i PGŽ-a.

Komentari