Humanitarni koncert za Ivana Ferderbera u subotu u riječkom Exportdrvu

167
Humanitarni koncert za Ivana Ferderbera

U subotu, 4. svibnja s početkom u 20h u prostoru Exportdrva održat će se humanitarni koncert za pomoć Ivanu Ferderberu, mladom Riječaninu koji se bori s teškom dijagnozom tetraplegije nakon nezgode koja ga je 2022. zadesila prilikom vožnje električnog bicikla. Voditelji programa su Barbara Udovičić i Filip Štimac, a na koncertu će nastupiti Neno Belan & Fiumens, Grad, SuperCover Band, Lei, River Breeze i Mystic Rose Ensamble.

Ulaznicu možete kupiti putem sustava Entrio, u Klubu mladih Rijeka, Dallas Music Shopu Rijeka i na kućici na Korzu po cijeni od 10 eura te na prije početka koncerta na ulazu u Exportdrvu po cijeni od 15 eura.

Ivan, zaljubljenik u glazbu, vaterpolo i uličnu umjetnost, suočava se s izazovima svakodnevnog života zbog ozljeda mozga i vratne kralježnice koje je pretrpio u nesreći. Njegova obitelj, suočena s nemogućnošću liječenja u javnom zdravstvu i teškim financijskim teretom, okreće se zajednici za pomoć s obzirom da se očekuje dugotrajno i skupo liječenje.
Njegova obitelj, suočena s nemogućnošću liječenja u javnom zdravstvu i teškim financijskim teretom, okreće se zajednici za pomoć.
Cilj ovog koncerta je prikupiti financijska sredstva koja će Ivanu omogućiti pristup neurorehabilitaciji i robotici, kao i nabavku posebnih aparata za komunikaciju i prijevozno sredstvo kako bi mogao nastaviti s terapijama.
Njegov oporavak trajati će dugo, te je Vaša podrška u promicanju ovog događaja od neprocjenjive važnosti za Ivanovu budućnost i oporavak. Molimo Vas da se pridružite i pružite svoj doprinos kako bismo zajedno pružili Ivanu šansu za bolji život.
Ivanova obitelj se nalazi u užasnoj situaciji! Ivanu su potrebne skupe terapije, troškovi za neuroterapiju iznose 2.000,00€ tjedno u privatnoj klinici, jer mu zdravstveno ne pokriva više nikakve terapije, a bez terapija neće nikada biti pomaka na bolje.
Ivan je nepokretan u krevetu, hrani se preko sonde, ne priča! Novac mu je potreban za privatnu neuropolikliniku, za rehabilitaciju, za smještaj u Zagrebu, za logopeda, za komunikator, adekvatan automobil za oca kako bi mogao prevoziti Ivana i za još niz troškova.
Za Ivana se najviše brine otac koji je dobio otkaz, a Ivanu je potrebna profesionalna njega s rehabilitacijom.
Dođite na humanitarni koncert gdje sav prihod od karata ide na račun Ivanovog tate, ljudi na šanku će volontirati, šank će jedino pokriti troškove robe i poreze, sva zarada ide također na račun Ivanovog tate!

Pomozimo svi zajedno Ivanu, on je to zaslužio!

Ukoliko možete i želite dodatno doprinijeti kako bismo zajedno pružili Ivanu šansu za bolji život novčano pomozite uplatom na račun Ivanovog oca: Leonardo Ferderber
IBAN: HR9024020063100222392 
Opis plaćanja: DONACIJA ZA IVANA
Zajedno pomozimo riječkom dečku Ivanu da ostvari pristup rehabilitaciji i usprkos tragičnoj ozljedi živi dostojanstveniji život!

Komentari