Hartera warm up party uz Stampedo

363

U sklopu Riječke Zvečke vol.2, u vrtu East River puba na riječkoj Vežici, zagrijavanje za festivalsko izdanje 12. Hartere, održat će bend Stampedo zajedno s promocijom rujanskog izdanja RIF magazina/Novi List! Program je najavljen za 31.08.2016. s početkom u 21:00 h.

Stampedovci i oni koji će to tek postati, daje se na znanje! Tko vas može bolje pripremiti za dva festivalska dana adrenalina od njih? Oni su veseli, kabaretski nastrojen bend sa šest dugosvirajućih albuma. Krasi ga neobičan spoj ritmova svih strana globusa te melodiozni predznak retro/pop/rock vremena. Kako kaže Zoran Stajčić s portala Ravno do dna, Stampedova misija je “pregaziti” publiku dobrim feelingom i maratonskim koncertom . “Njihov svojevrsni pop dadaizam i dan danas funkcionira, posebno uživo, a Stampedo je u tome jedinstven i orginalan…”

Neki od njihovih najvećih hitova su Stampedo, Jadranska sol, Samo zvijezde, Plaža snova, Snijeg, Špricer. Izvode i mnoge vesele obrade koje ih inspiriraju te neke od glazbenih suradnji poput uspješnog izleta sa Miletom Kekinom (pjesme Dolje je bolje i Maslina). U posljednje koncertne aktivnosti pridružio im se i Damir Martinović Mrle s kojim je Ivanka Mazurkijević snimila album Kauboji te iz njegovog repertoara izvode pjesmu Zadnje riječi.

Ovogodišnja Hartera će se upriličiti 16. i 17.09.2016. u hali nekadašnje tvornice Torpedo sa dva dana raznolikog programa. Podrobnije informacije pratite putem službenog weba.

Komentari