‘Flojdovci’, pozor! David Gilmour uskoro u Puli

214

DG 118,5x175_Pula

Legendarni vokal i gitara grupe ‘Pink Floyd’ David Gilmour, najavio je turneju koja će pratiti izlazak njegova četvrtog, još uvijek neimenovanog studijskog albuma. Turneju započinje baš u Hrvatskoj i to u ambijentu amfiteatra pulske Arene, 12. rujna!

Gilmour je najavio live nastupe u Ujedinjenom Kraljevstvu i Europi u rujnu 2015., a zadnja njegova turneja bila je 2006. godine povodom izlaska platinastog albuma ‘On An Island’, koji je odmah ušao u vrh službene liste albuma u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Pula, pa Royal Albert Hall!

Gilmour će nakon Pule,  turneju nastaviti u nekoliko najljepših gradova i dvorana, a prvi sljedeći nastup najavljen je u Areni Verona, amfiteatru u kojem nastupa 14. rujna, te u Teatro Le Mulina u Firenci, 15. rujna. Nastavljajući prema Francuskoj, zaustavit će se 17. rujna u amfiteatru Theatre Antique d’Orange, a već 19. rujna nastupa njemačkoj Oberhausen Konig-Pilsener-Areni. Nakon Europe, na red dolaze tri večeri zaredom u svjetski poznatom Royal Albert Hall-u, 23. 24. i 25. rujna u Londonu. Ulaznice za sve koncerte su u prodaji od petka, 6. ožujka 2015. od 11 sati.

L.K.

Komentari