Feel Free Fest

185

Klub Aquarius koji je postao dom najvećim svjetskim glazbenicima, ove sezone ima dodatni povod za organizaciju najluđih tuluma na hrvatskoj obali: klub slavi 20. godinu postojanja i deset vrućih i plesnih sezona na plaži Zrće. Ljetnu pozornicu otvara prvim od tri velika festivala- Feel Free Festom, koji je lani ugostio Laidback Luckea, DJ Chuckieja i Aviciia, a ništa manje spektakularna neće biti ni ovogodišnja verzija ovog festivala.

Ove godine u goste dolaze najsjajnija nova imena house glazbe koja su se brzo probila na top ljestvice svojim hitovima i DJ skillovima – Dimitri Vegas & Like Mike, ruski trojac Swanky Tunes, te Afrojackov štićenik R3hab.

Belgijska braća Dimitri Vegas & Like Mike u samo dvije godine probili su se na velika vrata elektronske scene te se sigurno mogu svrstati u A-listu svjetskih DJ imena. Impresivan je podatak da su prošle dvije godine radili himnu za najveći elektronski festival Tomorrowland. Najprije u suradnji s Dada Life i Tara McDonald ”Tomorrow Give In” te 2011. u suradnji s Afrojackom i sestrama NERVO ”The Way We See The World”.

Ruski trio Swanky Tunes davne 1998. počeli su sa technom, da bi danas tresli elektronsku scenu sa progressive house zvukom. U godinama 2006. i 2007. imenovani su sa ”Best Dance Group” na Russian Dance Music Awards. Do sada su izdavali u velikim izdavačkim kućama kao što su Mixmash, Spinnin’, Cr2 Records, Size te Refune Records. Trenutno ih podržavaju velika imena poput Tiesta, Sander van Doorna, Swedish House Mafie, Laidback Lukea, Dirty Southa, Davida Guette te mnogih drugih.  Prošle godine imali su electro house himnu ”Sending My Love” u suradnji s R3habom te pjevačem Max Cem.

U vrlo kratkom vremenu ambiciozni DJ Fadil El Ghould AKA R3hab učvrstio je svoje ime na nizozemskoj plesnoj sceni. Nakon uspješnog remixa Chuckiejeve uspješnice “Toys Are Nuts” Rehab je brzo stekao podršku DJ-eva širom svijeta. Pjesma “MRKRSTFT” postala je veliki klupski  hit, a našla se i na Sensation White 2008 CD-u.  R3hab je jedan od najtraženijih  Dirty Duch remixerima u svijetu, ali još se nije pokazao u najboljem izdanju, najbolje tek dolazi!

Plešite s Aquariusomod 22.07. -24. 07! Njihovi gosti pune svjetske klubove te diktiraju nove smjerove na glazbenoj sceni.  Budite u koraku s najnovijim glazbenim novitetima u svijetu! Partijajte kvalitetno!

Komentari