Eto pjesma – Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor band u Centru Gervais u Opatiji

23

Koncert glumačke legende Rade Šerbedžije u pratnji fantastičnih instrumentalista Zapadni kolodvor band dolazi u Centar Gervais u Opatiji 11. prosinca. Aktualni singl „Eto pjesma“ za koji je Husein Hasanefendić Hus napisao glazbu, tekst i aranžman u posljednja je dva mjeseca poharao glazbene top liste i oduševio obožavatelje Radinog svestranog stvaralačkog opusa. I ostale pjesme s novog studijskog albuma nose boemsku poetiku i snažnu, uvjerljivu interpretaciju prepoznatu i u njegovim starijim hitovima: Vrijeme je, draga, vrijeme je, Protuletje se otpira, Barbara, Rastanak, Ostala si uvijek ista, Moj spomenče plavo cvijeće, Ne daj se Ines i dr. koje će Rade izvesti na opatijskom koncertu.

Koncert u Opatiji prilika je i poziv da zajedno uživamo u još jednoj ulozi koju karizmatični Rade fantastično igra i živi – ulogu pjesnika i glazbenika.

Cijena ulaznice je 100,00 kuna, dok su cijene ulaznice s popustom za studente i umirovljenike 80,00 kuna / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija
Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr Na dan programa, blagajna na mjestu održavanja otvorena je sat vremena prije početka održavanja. Koncert se održava sukladno epidemiološkim mjerama.

Komentari