OTKAZANO – Dubrovčani u čast Indexima

209

***Koncert otkazan zbog slabog interesa publike***

Dubrovački rock bend Gruhak svira “U čast Indexima” u riječkom Pogonu kulture, u subotu 11. ožujka 2017.

Nerijetko ovjenčani titulom jednog od najboljih rock cover bendova s ovih prostora, Gruhak je sastav koji uz sebe veže naslijeđe velikih Indexa, čiju glazbu i emocije nepogrešivo prenose u svojim nastupima.

Sviraju više od petnaest godina, a iza sebe imaju preko 400 nastupa po Hrvatskoj i cijeloj Europi, uključujući kompletnu Ukrajinu te turneju po Njemačkoj i Engleskoj, gdje su između ostalih svirali i u kultnom 100 Clubu, gdje i najpoznatije rock legende poput Rolling Stonesa, Beatlesa, Claptona, Metallice i Sex Pistolsa.

2011. izdaju prvi autorski album ‘Make A Stand’, koji predstavlja klasični rock i blues zvuk u modernom ruhu, a u pripremi je i novi album, koji su Gruhaci snimali cijeli siječanj na Floridi s producentom Bobby Croftom.

Bend je oduvijek imao Indexe u svom repertoaru, ali prava priča je počela 2012. u sarajevskoj Slozi na zahtjev samih Sarajlija, a od tada se nastavila na vlastitom terenu i po regiji. Iako Indexa službeno nema više, svojom glazbom su zadužili generacije slušatelja, a zahvaljujući članovima grupe Gruhak Indexi su opet oživjeli. Svi oni koji imali sreću to doživjeti znaju koju moć njihova glazba ima, a kroz nepogrešiv nastup Gruhak je vraćaju pred regionalnu publiku. Koncert “U čast Indexima” donose u Rijeku, u Pogon kulture 11. ožujka

Pretprodajna cijena ulaznica (Entrio) iznosi 50 kuna, a na dan koncerta 70 kuna.

Komentari