Dubioza Kolektiv uživo na glavnoj pulskoj tržnici

218

Dubioza Kolektiv održat će, u subotu 10. kolovoza u 10 sati ekskluzivan promotivan nastup na glavnoj pulskoj tržnici.
Bit će to njihova posljednja proba prije velikog večernjeg koncerta u Areni.

Publika na gradskoj tržnici na Narodnom trgu imat će prilike od 10 sati čuti neke od Dubiozinih zimzelenih hitova “u cilju uvježbavanja istih kako se ne bi navečer provaljivali u Areni” – izjavio je sam bend. Uz nastup na jednom od stolova moći će se kupiti ulaznice za koncert u Areni po povoljnoj cijeni, a sve koji ih kupe očekuju nevjerojatni pokloni: boce napunjene svježim zrakom iz središta bosanske piramide u Visokom – zrak koji revitalizira dušu i tijelo. Moguć je i povrat boca jer žele u njih nasuti svježi istarski zrak koji će se kasnije prodati na tržnici u Sarajevu, piratski CD-e albumi “Apsurdistan – ako želiš biti originalan kupi dupljak! I domaća jaja s planine Vlašić – “ako nemate muda, kupite naša jaja” Usto, bend će besplatno služiti burek od crno-žutog tartufa koji se može naći samo na livadama pored Čapljine.

Subotnji večernji koncert Dubioza Kolektiva u Puli nastavak je legendarnog nastupa iz 2015. koji je ostao zapamćen kao jedan od najvećih glazbenih događaja u Istri proteklog desetljeća. Za novi susret bend je pripremio updateanu listu hitova koja uključuje “Vidi, vidi, vidi”, “Walter”, “Firma Ilegal”, “Pakšu”, “Pionirska”, “Blam”, “Vlast i policija”, “U.S.A.”,  “Himna generacije”, “No Escape”, “Krivo je more 2”, “Kažu”, “Prvi maj” te, dakako “Kokuz”, “Brijuni” i njihov naklon velikim KUD Idijotima s pjesmom “Ja sjećam se”. Kao posebni gosti Dubioze nastupiti će grupa Saša 21 predvođena Saletom Verudom i dječji zbor Rock campa Pula (u pjesmi „Pionirska“).

Vrata Arene otvoriti će se u 19 sati Saša 21 svoj će nastup započeti u 20:30, a Dubioza Kolektiv u 21:30. S obzirom na veliku gužvu bit će otvoreni svi dostupni ulazi – i iz Istarske ulice i Ozad Arene. 

Osim standardnih prodajnih mjesta Eventima ulaznice će se moći kupiti i na blagajni ispred Arene po regularnim cijenama samo u subotu od 15:00 nadalje. Isti dan ispred amfiteatra bit će postavljen i štand na kojem će se moći kupiti raznolik merch benda, uključujući i potpuno nova linija majica. Promet oko Arene (ulice Istarska, Flavijevska, Amfiteatarska i Ozad Arene) bit će u subotu obustavljen od 17 do 02 sata.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cijeni od 120 kn do 9. kolovoza te 140 kn na sam dan koncerta. Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama online preko Eventima ostvaruju popust od 10%. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima, online na www.eventim.hr i, samo u subotu, na blagajni ispred Arene.

 

Komentari