Božićni donatorski koncert Udruge Srce za nju za besplatan prijevoz bolesnih žena

112
udruga srce za nju donatorski koncert

U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održan je Božićni donatorski koncert Udruge Srce za nju, čija sredstva su namijenjena projektu besplatnog prijevoza bolesnih žena od kuće do liječnika.

Koncert je održao pijanist i skladatelj Zvjezdan Ružić kojem su se tijekom večeri na pozornici pridružili i gosti – gitarist Frano Živković, vokalistica Maya Sar i kontrabasist Vedran Ružić, a posjetitelje je u glazbeni program uvela riječka glumica Jelena Lopatić čitajući poeziju.

udruga srce za nju donatorski koncert

U ime Grada Rijeke na koncertu su bili i zamjenik gradonačelnika Goran Palčevski i pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Karla Mušković.

udruga srce za nju donatorski koncert

Sva sredstva od prodanih ulaznica namijenjena su nastavku hvalevrijednog projekta besplatnog prijevoza bolesnih žena koji prva i jedina u Rijeci provodi Udruga Srce za nju.

Svakog dana članice udruge i članovi stručne podrške, cijenjeni zdravstveni stručnjaci, prijatelji Udruge i poznate osobe ovoga grada, prevoze bolesne žene od kuće do liječnika. Zasad samo na području Rijeke, uz cilj da budu obuhvaćene žene iz cijelog riječkog prstena.

udruga srce za nju donatorski koncert

L.B.

Komentari