Beat the Heat

192

Na drugom po redu velikom festivalu Beat The Heat, koji traje od 05.08. -07.08. Aquarius je pripremio najaktualnije i najetabliranije glazbenike sa svjetske elektronske scene, pa se pripremite za još jednu nezaboravnu sezonu na ljetnoj destinaciji kluba.

Slavni Talijan Benny Benassi  okrunjen prestižnom glazbenom nagradom Grammy gostovati će, već tradicionalno, na dva Aquariusova festivala (Beat The Heat I Moonsplash) , što svjedoči o tome kakvu domaću atmosferu znamo prirediti našim poznatim gostima. Remiskirao je etablirane glazbenike kao što su Outkast, David Guetta, Moby, Goldfrapp, Paul Oakenfold te Faithless.

Jedan od najboljih svjetskih DJ-eva i producenata Fedde le Grand svojim je planetarnim hitom «Put Your Hands Up For Detroit» uzdrmao radijski eter i zapalio klupske večeri diljem svijeta. Le Grand je remiksirao Madonnu, Robbie Williamsa te Grammyjem ovjenčanog Black Eyed Peasa. Kvalitetu njegova rada i bravuroznih zvučnih electro/house/hip hop koktela, struka je prepoznala, pa Fedde le Grand osvaja nagrade gdje god nastupa.

Deniz Koyu je nova mlada, blještava zvijezda u usponu, DJ koji je nesumljivo potvrdio svoj veliki talent u elektronskoj glazbi i postao jedan od najobećavajućih DJ-eva u 2012. godini. Dovoljno je reći da ga je MTV prozvao sjajnim novim talentom kojega treba „držati na oku“ 2012. godine, a njegov hit „Tung“ osvojio je mnoge top liste, te postao nominiran za najbolju dancefloor pjesmu u protekloj godini od uredništva  prestižnog časopisa Only for DJs.

Pretprodaja karata 25€ (190kn) on www.novalja.com and www.eventim.hr

Komentari