30 godina Šaje u Pogonu kulture

93
šajeta
Predvođen svestranim i karizmatičnim Draženom Turinom, sad već legendarni domaći rock-pop sastav Šajeta obilježit će 30 godina djelovanja u Pogonu kulture, u petak, 17. studenog od 21 sat!
Dražen Turina je početkom 90-ih osnovao sastav Yars u kojemu je vrlo brzo počeo pisati skladbe na čakavštini. Zvali su se Šajeta & Capra d’oro, ali ubrzo su promijenili ime u Šajeta, što na čakavskom znači grom, a jedna su od prvih skupina ča-vala u hrvatskoj glazbi. Do sada su izdali šest albuma: Čestitke i aplauzi (1994.), Blues berača šparuga (1996.), Božja beseda i vražje delo (dvostruko izdanje, 1997.), Istradamus vulgaris (2000.), Doba vodenjaka (2003) i Kope i špade (2007.), a hitovi kao što su “Party za ekipu”, “Košulja plava”, “Evergrin”, “Moji koraki” i “Leteća Barbara” nezaobilazni su na svim feštama, tancima, radio stanicama i kućnim zabavama.

Velika fešta na Kvarneru

Šajeta najavljuje veliku feštu na Kvarneru u svom stilu i baš zato su tu mnogi njemu dragi gosti, Alen Vitasović, Elio Pisak, Mauro Staraj, The Shaiones, Puhački orkestar Lovran, Mješoviti pjevački zbor Štorija Rukavac, DJ Dog i dr.
Brojni hitovi, brojne dogodovštine i mnoštvo veselja- čak 30 godina u jednoj večeri!
Ulaznice su u pretprodaji u sustavu Entrio: https://www.entrio.hr/…/sajeta-i-gosti-30-godina-saje-u…
Pretprodaja: 13 €
Na vratima: 16 €

Fizička prodajna mjesta:

The Beertija – Rijeka
Dallas Music Shop Rijeka
TISAK Rijeka KORZO
Ghetaldus – TCR
Ghetaldus – ZTC Rijeka
Ghetaldus – Opatija
New Sound – Matulji

Komentari