Koncert: Uskrs u Opatiji

222

Kristalna dvorana hotela “Kvarner” u petak, 22. travnja 2011. s početkom u 20 sati

Nakon izuzetno uspješnog Božićnog koncerta održanog u prosincu 2010. godine u Opatiji, Kvartet “ZVIJEZDA” sastavljen od vrhunskih izvođača, pjevača i glumaca – prvaka zagrebačkog Kazališta Komedija, u Opatiju ovoga puta dolazi sa repertoarom prilagođenim najvećem kršćanskom blagdanu – Uskrsu
.
Program Uskrsnog koncerta je klasičnijeg karaktera, a sadrži najljepše skladbe duhovnoga karaktera: Panis angelicus, Pie Jesu, Ave Marija, Miserere, Albinonijev Adagio i izuzetne arije iz Weberove opere Jesus Christ Superstar, tek su neke od onih kojima će Kvartet dati svoj izričaj i glazbenu interpretaciju koja će dotaknuti svaku dušu. Skladbe u novim aranžmanima prilagođenim upravo ovoj prigodi izvode se uz pratnju Revijskog orkestra pod ravnanjem Josipa Cvitanovića.

Kvartet “ZVIJEZDA”
Sandra Bagarić – zvijezda operete i miljenica publike, sopran vrhunskog glasa sa izrazitim talentom za glumu i scenu i nizom izvrsnih uloga;
Renata Sabljak – glumica i pjevačica sa fantastičnim glasom i mogućnošću transformacije, diva mjuzikla;
Đani Stipaničev – vrhunski tenor širokog repertoara i uloga za pamćenje – izvrstan u opereti, rock-operi, mjuziklu. ;
Ervin Baučić – rock pjevač poznat po svom izuzetnom glasu nevjerojatnih mogućnosti koji briljira u svim glazbenim žanrovima kao i dramskim predstavama.

Različiti u glasovima i stilu pjevanja ali ujedinjeni u visokoj kvaliteti izvedbe i želji za zajedničkim nastupom koji će pokazati jedinstvenost svakog pojedinca ali i zadivljujuće mogućnosti koje donosi tek zajednički nastup. Energija i radost koju ovi zaigrani majstori svog zanata donose svojim zajedničkim nastupom neponovljiva je!

CIJENA ULAZNICA: 100,00 i 80,00 kn

Komentari