Koncert “Sve za našu djecu” je rasprodan, humanitarna akcija se nastavlja! Uključite se, zovite!

30

Večerašnji koncert „Sve za našu djecu“ koji će se u 19 sati održati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, u sklopu istoimene humanitarne akcije u organizaciji Kanala Ri i Udruge Riječko srce, već je rasprodan, no hvalevrijedna akcija se nastavlja!

Humanitarna akcija namijenjena je opremanju senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom koja će se urediti u prostorima Udruge za sindrom down Rijeka 21, u što će utrošiti i kompletan prihod od ulaznica na koncert.

Na večerašnjem koncertu nastupaju Duško Jeličić i Bonaca, Joso Butorac, Muška i ženska klapa Kastav, Mario Lipovšek Battifiaca, Karin Kuljanić,  Dražen Turina Šajeta, Antonio Krištofić, Vesna Nežić Ružić, Mauro Staraj, te članovi Udruge za sindrom down Rijeka, a voditelji programa su Mario Lipovšek Battifiaca i Isabella Hujić, članica Udruge za sindrom down Rijeka 21.

Dio akcije Sve za našu djecu koja traje do 30. svibnja je i humanitarni telefon 0609009 (5 kn +PDV).

I ove godine održat će se i središnji humanitarni koncert i 16. svibnja 2019. godine na Trgu Riječke rezolucije, uz direktan prijenos i call centar na Kanalu Ri.

U ovu divnu inicijativu, koju je prvi pokrenuo teklić.hr svakidan, uključili su se i ostali lokalni portali, Fiuman.hr, Torpedo Media, Rijeka Danas, PodUčkon.net, Tunera.info.

Teklić.hr svakidan i ostali portali će do 30. svibnja oglašavati humanitarnu akciju „Sve za našu djecu“. Pozivom na humanitarni broj telefona 0609009 donira se 5 kuna.

Uključite se, zovite, jer tako sudjelujete u divnoj priči koja svakog od nas čini boljom osobom!

Pokrovitelji humanitarne akcije su Grad Rijeka i Primorsko goranska županija.

Komentari