Koncert snažnih žena i Noćni marš na Dan žena

119

Osmi mart je Dan žena, dan snažnih žena koje su oblikovale povijest i dan snažnih žena, djevojaka i djevojčica koje se još uvijek bore za svoja prava u cijelom svijetu.
Udruga Ri Rock i ove godine glasno proslavlja Osmi mart i to Noćnim maršem nakon kojeg slijedi osmomartovski koncert u Palachu na kojem će nastupiti pet izvođača sa ženskim članovima, ali i izložba u Galeriji SKC pod nazivom Rodom u Koprive.

Tako će u čast ženama na binu stati ženski zbor VINS, Nelaay s vodećom vokalisticom Jelenom, karlovački Me As Well s basisticom Majom i Kraj Programa s vokalisticom Đinom, a za kraj će nas sve razbacati plesnim hitovima glazbena selektorica Mirilo.

Cilj ovog koncerta je podrška ženama kao umjetnicama u alternativnim muzičkim pravcima i promicanje umjetnosti kao načina za provođenje slobodnog vremena kroz afirmaciju mladih, DIY i demo bendova. Njihovo predstavljanje publici jačanje je ženskih pozitivnih primjera i uzora za mlade.

I zato, ako vam je dosta sladunjavih serenadi o romantičnoj idili 8.ožujka.2019. dođite podržati snažne žene na Noćnom maršu u 18 sati na Kontu i umjetnice na koncertu u Palchu u borbi za ženska i ljudska prava, pozivaju iz Udruge Ri Rock.

Cijena ulaznice na koncert je 20 kuna.

NOĆNI MARŠ Facebook event: https://www.facebook.com/events/283273745702283/?active_tab=about
RODOM U KOPRIVE Facebook event: https://www.facebook.com/events/2418613744867440/

Komentari