Koncert „Budi tu“ i Marko Tolja na pozornici riječkog kazališta, u organizaciji Rotary kluba Rijeka

150

I ove godine Rotary klub Rijeka ostaje vjeran svoji tradiciji i humanitarnoj akciji „Budi tu“. Tako osmu godinu za redom organizira spektakularno glazbeno događanje na pozornici kazališta Ivana pl.Zajca, a zvijezda ovogodišnjeg koncerta poznati je glazbenik Marko Tolja, koji će ovom prilikom s posebnim zadovoljstvom nastupati u svom rodnom gradu. Koncert Marka Tolje i njegovih gostiju, koji za sada ostaju malo iznenađenje, održat će se 08.prosinca u HNK Ivana pl. Zajca, s početkom u 19,30, a karte se mogu kupiti na blagajni kazališta i na portalu www.ulaznice.hr po cijeni od 100 do 250 kuna.

Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je stipendiranju mladih izrazito darovitih učenika i studenata, kao i za pomaganje potreba zajednice i njenih najosjetljivijih skupina, konkretno osnovne škole Pećina u koju su integrirana slabovidna djeca s područja grada Rijeke. „Rotary klub Rijeka, uz dosadašnje stipendiste, tijekom iduće godine stipendije će osigurati za nove darovite učenike i studente, koje ćemo predstaviti tijekom humanitarnog koncerta“, izjavila je dr. Ankica Šajbić Šukunda predsjednica Rotary kluba Rijeka.

Marko Tolja izuzetan je interpret koji će svojim koncertom na pozornici Ivana pl.Zajca
publiku uvesti u pravo blagdansko raspoloženje, puno emocija i dobrih vibracija, a vjerujemo da će neki poželjeti i zapjevati uz njegove hitove. Red pjesme, red svečanog, blagdanskog raspoloženja, red optimizma za nadolazeću godinu, a sve u sklopu humanitarne akcije i koncerta „Budi tu“, koji Rotary klub Rijeka već osmu godinu organizira za građane svog grada, prijatelje i svoje članove. Stoga ovu glazbenu poslasticu s jakom humanitarnom notom svakako uvrstite u svoj prosinački kalendar dobrih događanja!

 

Komentari