KnockOut Snow Festival uz Hladno pivo

234

KnockOut Snow Festival 2014. najavljuje novu glazbenu i sportsku avanturu u jednom od najčarobnijih mjesta u južnim francuskim Alpama –  gradiću Orcieresu. Ledeno druženje očekuje nas početkom sljedeće godine od 04. – 11. siječnja, a avanturiste snježnih sportova zagrijat će Hladno Pivo!

 Hladno pivo je hrvatska rock grupa iz Zagreba. Okupili su se krajem osamdesetih godina a već početkom devedesetih postali su najpopularniji hrvatska rock punk grupa. Njihova glazba ujedinjuje jednostavan punk i rock stil. Do sada, grupa Hladno pivo ima više od 60 tisuća prodanih nosača zvuka, odsvirali su mnogo koncerata u regiji i svijetu te osvojili brojne nagrade kao što su Porin, Zlatna Kugla, Crna mačka i Davorin. Za nastup u francuksim Alpama pripremaju se duž Jadranske obale, a najavljuje se vrhunski provod.

U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije ponovno će okupirat Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri, Apres ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji. Na prošlogodišnji festival više od 2000 zaljubljenika u snježne sportove doputovalo je iz cijele regije u čak 45 autobusa. Sedam noćnih partija, šest dnevnih Apres ski partija, dva pool partija, 11 DJ-a te pet bendova bili su zaduženi za cjelodnevne provode i zabavu o kojoj se i danas priča.

Više informacija o KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu . Zbog iznimnog interesa za ovo nezaboravno putovanje preporučamo što raniju rezervaciju mjesta.

Komentari