Kino koncert

61

U subotu, 12. svibnja u 20 sati započinje jedinstven program Kino koncert koji nudi neobičan spoj filma i glazbe. Riječka publika ima jedinstvenu priliku prisustvovati specijalnoj projekciji filma Bez oproštaja nakon kojega će se održati koncert sastava Deadhorse.

There Are No Goodbyes, originalnog naziva, dugometražni je igrani film američkog nezavisnog redatelja Johna C. Lyonsa. Žanrovski raznolik filmski naslov nastoji odgovoriti na egzistencijalno pitanje kako zaista znamo imamo li kontrolu nad vlastitim životom.

Odrastajući u mirnom, industrijskom gradu Oliver živi lagodnim životom, ali bez perspektive. Jednog dana mu se obraća tajanstveni gospodin s neobičnim zadatkom. Bez previše pitanja o motivima neznanca, Oliver pristaje obaviti zadatak i biva nagrađen. Nakon niza takvih poslova za neznanca, Oliver počinje propitkivati kakve su njegove prave namjere. Frustriran i ponovno prepušten sam sebi, Oliver slučajno sreće mladu fotografkinju Rainu koja unosi novu energiju u njegov život. Ipak, nije sve tako kako se čini na prvi pogled.

Riječka će publika imati priliku, nakon projekcije filma, poslušati i koncert sastava koji je jedan od autora glazbe u samom filmu. Riječ je o američkom post-rock/instrumental sastavu Deadhorse koji su trenutno na prvoj europskoj turneji.

Najava filmske ekipe za posebnu projekciju u Art-kinu Croatia:

http://www.youtube.com/watch?v=wOWonXurI6c

 

Komentari