“Kap u tišini” u hotelu Ambasador oduševio prisutne! Prikupljeno 35.000 kuna za Udrugu za gluhe i nagluha PGŽ

62
Rotary klub Rijeka Novi val je u srijedu, 15. lipnja organizirao aukciju i degustaciju vina na terasi hotela Ambasador. Event je počeo u 7.30, a završio u 23.00 sata. Na aukciji i degustaciji sudjelovalo je oko 130 ljudi, a u svijet vrhunskih vina uvela nas je someljerka Danijela Kramarić nakon koje su svoja vrhunska vina osobno predstavili vinari Poletti, Matošević, Ipša, Coronica i braća Benvenuti.
Nakon toga krenula je aukcija s početnom cijenom od 1.000 kn za arhivska vina poznatih vinara. Nadmetanje je bilo iznimno zabavno i kompetitivno te su cijene bez problema dostizale i 3.000 kn.

Prikupljeno 35.000 kuna za Udrugu za gluhe i nagluhe PGŽ

Ukupno smo na eventu što donacijama što na aukciji prikupili oko 35.000 kn koji će u cijelosti biti donirani Udruzi za gluhe i nagluhe PGŽ. Eventu je prisustvovao i član udruge Damir Herega koji je zahvalio Rotary klubu Rijeka novi val što je odabrao baš njih za korisnika te istaknuo kako se radi o jednoj od najstarijih udruga na našem području.
Na prekrasnoj terasi hotela Ambasador glazbeno su događaj popratili mladi glazbenici Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić koji su zabavu doveli do vrhunca domaćim i stranim, i svojim hitovima.

Eventu su prisustvovali i gradonačelnik grada Rijeke i gradonačelnik grada Opatije kao i brojni Rotarijanci i njihovi prijatelji i partneri.
Svakako jedna večer za pamćenje!
kap u tišini kap u tišini kap u tišini kap u tišini
L.B.

Komentari