Kantrida FKK2020 – Na plaži Igralište, Ploče i Bivio vrije od glazbeno-književno-gastronomsko-sportskih događanja

224

U  sklopu programa Kantrida FKK 2020 na riječkim plažama Igralište, Ploče i Bivio od 19. do 27. srpnja održat će se niz glazbeno – književno – gastronomsko – sportskih događanja. srpnja.

U okviru 5. Ljetnog festivala jazz i eksperimentalne glazbe Štikla kojeg programsko vodi Vid Jeraj, glazbeni kritičar, glazbenik i pisac, u petak

U petak 19. srpnja u 21 sat u beach baru Prasowsk na plaži Ploče na, Kantridi održat će se koncert Darwinism 3 Dummies (Beč), u srijedu 24. srpnja u 21sat,  u beach baru Morski prasac na plaži Igralište na Kantridi održat će se koncet Psychiatryo (Maastricht), u petak 26. srpnja u 21 sat u beach baru Morski vuk na plaži Ploče na Kantrida nastupa DJ Nino Šebelić (Beč) , a već u subotu 27. srpnja u 21 sat, u beach baru Empeduja na plaža Bivio na Kantridi slijedi koncert Soda & Gomorra (Beč).

U okviru programa Kultura življenja u subotu , 20. srpnja, u 18 sati na plaži Ploče u beach baru Prasowski gostuje Narodna kuhinja Igora Anjolija i „Sardelica naša svagdašnja“  Organizator događanja je Udruga Koga briga.. i Novi turizam d.o.o.

sardelica

Zanimljive specijalitete od sardela s Igorom Anjolijem pripremat će i ponuditi na kušanje gosti Refik Fiko Saliji, Elda Čekada, Davor Mandić i Suzana Turujlija. Usto, prikupljat će se dobrovoljne donacije za humanitarne akcije Udruge Koga briga..

U sklopu Večeri poezije i kratkih priča u ponedjeljak, 22. srpnja 2019. u 21 sat, na plaži Ploče, u beach baru Prasowski održavaju se PARALELNI NEMIRI: Čitaju to što pišu Mladen Blažević & Andrea Žic Paskuči Organizator je Novi turizam d.o.o.

paraleleni nemiri

Zabavno-sportsko-humanitarna manifestacija Divlja vaterpolo liga Empeduja 2019. održati će se na plaži Bivio,u  beach baru Empeduja, u subotu 27.srpnja s početkom u 10 sati.

kantrida fkk

Na vaterpolo turnir možete prijaviti svoje ekipe na beach baru Empeduja ili na broj telefona 098 9822398 (Kristian Sirotich) do 25.07. Ždrijeb ekipa održat će se 26.srpnja na beach baru Empeduja.
Pobjednike očekuju nagrade a sve ostale zabava do kasno u noć uz koncert iznenađenja.

Komentari