Kako putovati bez novca? Koliko su putovanja stvarno besplatna?

27

Svi smo negdje čuli da netko putuje po svijetu besplatno ? Je li ovo mit ili istina ? Mogu li putovati svijetom bez novaca? Mega tim istraživača besplatnog putovanja Urbane mladeži  predstavit će ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama!

putovanje

Glavne teme događaja su “Koliko su stvarno besplatna ta besplatna putovanja” te “Kako pametno koristiti google maps pri putovanjima”.

Koliko su stvarno besplatna ta besplatna putovanja ?
Volonterka  Nataša istražila je i pripremila tri načina kako isplanirati putovanje. Prvi način je gotovo besplatan, drugi način je jako povoljan a treći već podrazumijeva malo komfora. Koji bi vi odabrali, odlučit ćete na kraju Natašinog predavanja.

Kako pametno koristiti google maps pri putovanjima Monika će okupljenima predstaviti sve skrivene značajke i podršku koju vam Google Mamp može pružiti pri vašim besplatnim putovanjima.

Organizator događanja je Urbana mladež, a održat će se u četvrtak  11. srpnja, od 19 do 20,30 sati, u Funk Clubu na adresi Ulica Ivana Tkalčića 52 u Zagrebu.

Prezentacije će održati Nataša Ninić i Monika Kutri koje su u Urbanoj mladeži na EVS-u.
Ulaz je besplatan, sve prezentacije će se održati na hrvatskom jeziku.

putovanje2

Organizatori mole da ih zainteresirani obavijeste o svome dolasku tako da ispune ovaj upitnik: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2

Event “Kako putovati besplatno” je dio EVS projekta “Cro – EU-Planet Earth 3” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji ćemo organizirati.

Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi “Planet Zemlja” možete se prijaviti tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

 

Komentari