Jubilarno 5. natjecanje barmena

Coca Cola Junior Barmen Cup 2015 održat će se 14. svibnja u sklopu Champagne Bara Pommery na Korzu u Rijeci

87

Na ovom natjecanju sudjeluju polaznici tečaja “Škola barmena” koji su ga uspješno završili u protekloj edukacijskoj sezoni 2014/2015 i kojima se , iako su već odradili praktični dio, želi priuštoti doživljaj i mogućnost da izađu pred što više ljudi i osjete kako je to biti na natjecanju i centru pažnje, te ih motivirati da se prijave na nadolazeća cijenjena državna i međunarodna natjecanja.

Program natjecanja podijeljen je na working i exhibition flair te na posebnu kategoriju Coca Cola Perfect Serve gdje će natjecatelji kroz sveukupno 5 minuta showa pokušati izboriti pobjedu.

Ovo je ujedno i demonstracija novih trendova u turizmu i predstavljanje novih nada ugostiteljstva za sve zainteresirane. Popratni sadržaj natjecanja su zanimljivi nastupi, radionice i dobra glazba, što garantira smijeh i pozitivnu atmosferu. Nakon natjecanja sprema se i after party!

Ovu godinu pobjednik neće samo otići s titulom najboljeg mladog barmena Hrvatske, već i sa atraktivnom nagradom, Nokiom Lumia 1320!

Osim barmena, svoje znanje i vještine predstavit će i predstavnici medija, koji će uz pomoć barmena i publike morati napraviti koktel i nadmašiti svoje konkurente vremenski i okusom. Ovo malo zagrijavanje počinje u 15 sati.

Glavni sponzor Coca Cola onosi retro spektakl, povratak u prošlost uz koktele s Marylin Monroe i Elvisom Presleyom, dobru glazbu 50ih, vesele djevojke na koturaljkama, plesne nastupe i poduke.

Komentari