Još malo do Jesenskog sajma na Kontu, prijave izlagača u tijeku

11
Cvjetni sajam na Kontu

Za manje od mjesec dana na riječkom će Kontu osvanuti nove sadnice, domaći proizvodi i drugo. Ovogodišnji Jesenski sajam u organizaciji tvrtke RIJEKA plus d.o.o. održat će se od 18. do 21. rujna na već poznatoj lokaciji na mostu na Rječini (kod hotela Continental).

Na Jesenskom sajmu u ponudi će biti cvjetne sadnice, kaktusi i sukulenti kao i domaći proizvodi hrvatskih OPG-ova, poput meda, maslinovog i bučinog ulja, tjestenina, prirodne kozmetike, proizvoda od voća i povrća, likera i dr.

Jesenski sajam trajat će četiri dana. Rijeka plus poziva zainteresirane izlagače da se prijave do 9. rujna. Popunjenu i potpisanu (pečatiranu) prijavnicu potrebno je dostaviti na adresu marketing@rijeka-plus.hr ili poštom na adresu RIJEKA plus d.o.o., Služba komercijale – JESENSKI SAJAM, Školjić 15, 51000 Rijeka. 

Iznos zakupa površine za izlaganje definiran je Cjenikom te je moguće zakupiti površinu sa štandom i bez štanda. Minimalna zakupnina je 5 četvornih metara, a izlagačima je na zahtjev dostupan niskonaponski strujni priključak.

 

Komentari