Još jedna humanitarna zabava udruge “Koga briga” u subotu u “Morskom prascu”

17

“Još se nisu slegnuli dojmovi iz Fužina, a mi, dragi ljudi, već idemo dalje. I to stvarno “već” jer nam već ove subote slijedi još jedna humanitarna “Koga briga…brudetijada”.
Lokacija stara – “Morski prasac”, odnosno plaža ispod stadiona na Kantridi; vrijeme staro – početak kuhanja u 17.00 sati (ali kuharske ekipe, njih 15, doći će se pripremati u 16.00 sati), cilj isti – humanost i pomaganje onima kojima je naša pomoć potrebna”, stoji u objavi udruge “Koga briga.”

Udruga je nastala s ciljem pomaganja potrebnima, što realizira nizom humanitarnih akcija. Nakon akcije u Fužinama, kada je prodajom 170 porcija lovačkog gulaša i 120 porcija slatkih knedli te od kotizacija natjecatelja u svim disciplinama i igrama prikupljen iznos od 12.156 kuna, “Koga briga” nastavlja prikupljati sredstva za lokomat i na Kantridi.

Lokomat je rehabilitacijski uređaj koji pomaže u vraćanju funkcionalnosti donjih ekstremiteta odraslih pacijenata i djece koji su je djelomično ili u potpunosti izgubili zbog moždanog udara, cerebralne paralize, multiple skleroze, Parkinsonove bolesti, traumatske ozljede mozga, degenerativnog oboljenja zglobova donjih ekstremiteta ili pak mišićne atrofije.

S ciljem skupljanja sredstva za lokomat Kogabrigovci pozivaju sve 17. kolovoza u “Morski prasac” na odličnu zabavu, za što će biti zaduženi i “Kantridersi”.

Objavljuje Koga BrigaPonedjeljak, 12. kolovoza 2019.

Objavljuje Koga BrigaPonedjeljak, 12. kolovoza 2019.

 

Komentari