Jedna od najpopularnijih predstava Studija Smijeha stiže u Rijeku – One man show Tina Sedlara “Pozitivan šok”

“Pozitivan šok” drugi je One Man Show Tina Sedlara koji se sastoji od njemu najdražeg materijala od 2014. Do 2017. godine

150

Rezident komičar Studija Smijeha, Tin Sedlar, stiže u Rijeku sa svojim novim solo nastupom! Njegov “Pozitivan šok” u Studiju Smijeha u Zagrebu rasprodan je svaki put od premijere i sada prvi put stiže u Rijeku u klub Tunel u utorak 29. svibnja! Show počinje u 20:30h.

“Pozitivan šok” drugi je One Man Show Tina Sedlara koji se sastoji od njemu najdražeg materijala od 2014. Do 2017. godine. Naziv show-a pokazuje da će se gledatelji možda i šokirati, ali pozitivno. Uvijek gledateljima prepoznatljive scene, prepoznatljive likove i šokovite dogodovštine Tin će predstaviti iz svoje perspektive i na svoj način. Što ga živcira, koga obožava, kako gleda na muško-ženske odnose, koje mu je najneugodnije iskustvo u životu i ostale sitnice možete saznati u ovom stand up show-u.

90 minuta, 1 komičar.
Šokovit, ali ne negativan.
Slikovit, ali ne odvratan.
Sloboda izražavanja, izražena pozitiva.
Show za svakoga, osim za osobe ispod 16 godina, osobe slabijeg srca i one bez smisla za humor.

Cijena ulaznice: 30 kn

Tin Sedlar – posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. Diplomirao je pedagogiju na Filozofskom fakultetu i radi kao pedagog u osnovnoj školi. Poznat je po tome što neugodne situacije može učiniti još neugodnijima i uopće mu zbog toga nije neugodno. Da je žensko, zvao bi se Lea i nosio bi minice i štikle. S obzirom da se ipak rodio kao muško, zove se Tin i nosi štikle. Voli glumiti u predstavama za djecu jer je i sam dijete – unutra i izvana. Stand up ga opušta i ostvaruje mu rijetke želje da nekome govori s visoka.

http://www.tinsedlar.com/

 

Komentari