Izložba u Dnevnom boravku “Frutti DI MARE”

95
Izvor: Facebook ojoMAGico

Book Caffe Dnevni Boravak 5. lipnja u 20 sati organizira izložbu pod nazivom „Frutti DI MARE“. Dašak mora na izložbu će vam donijeti umjetnica Jadranka Lacković, gdje će predstaviti svoju novu seriju radova s motivima riba rađenih grattage tematikom na većim formatima.

Jadranka Lacković rođena je 1986. godine u Rijeci te je diplomirala slikarstvo na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci 2011. godine. Stažirala je u Gradskom kazalištu lutaka u Rijeci te je članica Hrvatskog Društva Likovnih Umjetnika. Ujedno je i suosnivačica likovno-kreativnog ateljea ArtMašina te je vlasnik brenda ojoMAGico. Opisana je kao „istinska umjetnica koja svojom vedrinom duše i talentom unosi život u sve.“

Prisjetimo se, Jadranka Lacković i Vladimir Tomić oslikali su zapadno pročelje zgrade IVEX-a muralom površine veće od 200 četvornih metara. Mural pod imenom „Poznato mjesto/ A Familiar Place“ predstavlja prvi mural koji najavljuje Međunarodni festival murala, grafita i street arta u sklopu programskog pravca „Slatko i slano“ Rijeke 2020 Europske prijestolnice kulture.

Komentari