Izložba 10 najboljih hrvatskih i 10 naj svjetskih fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Tvrtka CEWE u suradnji sa SOS Dječjim selom Hrvatska organizira izložbu 'CEWE Photo Award 2019. - Najveći foto natječaj na svijetu' 14. do 27. listopada, City Center one West i East u Zagrebu

89

Tvrtka CEWE, vodeća europska foto kompanija, u suradnji sa SOS Dječjim selom Hrvatska organizira izložbu fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu  – ‘CEWE Photo Award 2019′. u razdoblju od 14. do 27. listopada 2019. u City Centeru one East i West u Zagrebu.

Od 448 152 prijavljene fotografije, na izložbi će biti predstavljeno 10 najboljih hrvatskih i 10 najboljih fotografija iz cijelog svijeta, s najvećeg foto natječaja na svijetu 2019. godine, za koje su pojedini autori i radovi primili vrijedne nagrade. Za svaku prijavljenu fotografiju tvrtka CEWE donirala je 10 euro centi SOS Dječjim selima diljem svijeta te je sveukupno prikupljeno 44,815.22 eura koji će se iskoristiti za pružanje pomoći i podrške djeci koja se nalaze u njihovoj skrbi. Izložba je također humanitarnog karaktera te motivira posjetitelje da pomognu djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj. Prilikom razgledavanja posjetitelji će moći uplatiti donaciju SOS Dječjem selu Hrvatska putem 2D koda ili uz pomoć njihovih predstavnika.

Igor Roth, regionalni direktor tvrtke CEWE, izjavio je: “Ponosni smo što je veći drugi put CEWE foto natječaj proglašen najvećim na svijetu, no još smo ponosniji time što smo s ovim natječajem prikupili više od 44.000 eura za pomoć organizaciji “SOS Dječja sela” diljem svijeta. Ovom izložbom želimo našim sugrađanima pokazati dio predivnih fotografija iz cijeloga svijeta, ali i probuditi svijest o potrebi pomaganja djeci koja žive u SOS obiteljima.”

CEWE Photo Award 2019_1

Ljiljana Varga, voditeljica odjela za korporativna partnerstva SOS Dječjeg sela Hrvatska ovim je povodom izjavila: ”Svaka fotografija možda jest samo jedan trenutak ulovljen objektivom vještog fotografa, ali u njega je uloženo jako puno truda i ljubavi. Djeci koja odrastaju u velikoj SOS obitelji pružamo istu takvu posvećenost, ljubav i podršku u svakom trenutku njihova djetinjstva. Zahvaljujući izložbi fotografija naših prijatelja iz tvrtke Cewe, imamo dragocjenu priliku pozvati posjetitelje da donacijom podrže sretno odrastanje 240-ero djece i mladih u SOS Dječjem selu Hrvatska.”

CEWE Photo Award 2019_izlozba_2

Suradnja tvrtke CEWE i udruge SOS Dječje selo Hrvatska
Tvrtka CEWE na poseban način shvaća svoj gospodarski uspjeh kao obvezu prema društvu pa tako SOS Dječja sela diljem svijeta i CEWE od 2013. godine imaju blizak partnerski odnos, tijekom kojeg su donirali već milijun eura za obitelji i djecu diljem svijeta. CEWE uz fiksne projekte podržava i aktualne programe humanitarne pomoći. U njih su se 2017. godine ubrajali zbrinjavanje gladne djece u Somaliji, kao i humanitarne akcije u regiji Diffa, graničnom području između Nigera i Nigerije. Suradnja s organizacijom SOS Kinderdorf International postala je privilegija i radost koja je kompaniji CEWE prirasla srcu pa se i tako, osim što pružaju financijsku podršku, mnogi zaposlenici angažiraju na raznim dužnostima na lokacijama u Njemačkoj i  ostatku Europe. Posebno su bliski odnosi nastali sa SOS Dječjim selima u Gani, Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj, Austriji, Francuskoj, Njemačkoj, Belgiji, ali i Hrvatskoj.

Tvrtka CEWE dugogodišnji je partner i vjeran prijatelj Udruge SOS Dječje selo Hrvatska. Već pune tri godine svojim maštovitim svijetom fotografije obogaćuju život mališana koji odrastaju u SOS Dječjim selima. Kroz edukacije malih zaljubljenika u fotografiju, organizirali smo nekoliko uspješnih izložbi u krugu SOS Dječjeg sela, a tvrtka CEWE se potrudila da nam svaki rođendan, obljetnica i važan trenutak ostane zabilježen fotografijom. Veselimo se novim suradnjama i zajedničkim stvaranjem neizbrisivih uspomena.

 

Komentari