Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac feat. Matija Dedić – Uskrsni koncert iz prazne zagrebačke Katedrale

308

Danas od 18.00 sati, na najsvetiji blagdan katoličke Crkve, na sam Uskrs, Story vam donosi snimku jedinstvenog koncerta vrhunskih vokala sestara Husar, Ivane Husar Mlinac i Marije Husar Rimac, uz pratnju prestižnog pijanista i skladatelja Matije Dedića.

Koncert ćete ekskluzivno moći pratiti putem portala Story.hr, iz sigurnosti svoga doma.

Ovim prigodnim koncertom želi se svekolikoj javnosti pružiti dodatnu nadu i osnažiti im duh, pružiti sadržaj koji će im pomoći da ovaj Uskrs obilježe što dostojanstvenije, svečanije i uz omiljene izvođače.

Osim glazbe, kroz snimku ćemo pružiti publici priliku da putem ovog koncerta, danas, na sam Uskrs virtualno ‘uđu’ u ranjenu zagrebačku Katedralu koja im nakon potresa ali i zbog pandemije COVID-19 virusa nije dostupna, te da budu dio duhovnog  događanja kojem u doba pandemije ne mogu nazočiti u crkvama diljem zemlje i svijeta.

“Svi smo mi u istom čamcu”, rekao je nedavno Papa a želja nam je da se ovim koncertom probudi osjećaj povezanosti i poniznosti, te dubljeg shvaćanja smisla života. Svi smo mi jedna velika obitelj.

Uživajte u snimci ovog koncerta iako iz prazne zagrebačke Katedrale i u čistim emocijama koje vam donosi. Prilikom snimanja koncerta strogo su poštivana sva pravila sigurnosti.

Sretan Vam Uskrs!

Komentari