Ičići Masters Croatia Open 2019 – Međunarodni turnir u odbojci na pijesku za pamćenje

80

Svi ljubitelji odbojke, pijeska, odbojkašica i odbojkaša, dobre igre, srčanog navijanja, odlične zabave, super glazbe, hladnog pića, nagradnih igara, zalazaka sunca, kupanja i brčkanja, after beach partyja dođite i opustite se uz ovogodišnje, 6. izdanje
MASTERS IČIĆI CROATIA OPEN, međunarodnog turnira odbojke na pijesku koji će se održati od  8  do 11. kolovoza 2019. na glavnoj plaži u Ičićima.

vox-43

Za sve gledatelje osiguran je besplatan ulaz uz bogate popratne sadržaje.

U četvrtak, 8. kolovoza 2019. u poslijepodnevnim satima održat će se kvalifikacijski dio turnira (po sustavu jednostruke eliminacije) za koji se može prijaviti najviše 12 ekipa.

U glavni dio turnira, koji se igra po sustavu dvostruke eliminacije, ulazi 6 najbolje plasiranih muških i ženskih parova iz kvalifikacija, zatim 6 parova koji pravo igranja ostvaruju direktno temeljem do tad osvojenih bodova u prvenstvu Hrvatske te po 4 para koja će dobiti WILD CARD (dvije dijeli HOS, a dvije KOP Opatija). 

Glavni turnir održat će se od 9 do 11. kolovoza 2019. te je posljednji dan rezerviran za polufinalne i finalne mečeve uz direktan prijenos na Sportskoj TV. 

icici-2019-fb-event

Mečevi za 3. mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji odigrati će se u 15 i 16 sati, dok će finalne utakmice biti u 17 i 18 sati. 

Turnir u Ičićima već godinama slovi kao najjači turnir odbojke na pijesku u Hrvatskoj, kako po nagradnom fondu tako i po kvaliteti igre. Svake godine nagradni fond je sve veći, a ove godine iznosi 50.000 kn, odnosno 25.000 kuna po spolu.

1. mjesto – 7.000 kn              5. i  6.mjesto – 1.300 kn
2. mjesto – 5.000 kn              7. i  8.mjesto   – 900 kn
3. mjesto – 3.500 kn              9. – 12. mjesto  – 500 kn
4. mjesto – 2.000 kn            13. – 16. mjesto  – 250 kn

Uz novčane nagrade, razni sponzori začinili su događaj i drugim vrijednim poklonima što je zasigurno dodatan motiv natjecateljima za prijavu na turnir i što bolju igru te plasman,
Spektakularna odbojka na pijesku je u prvom planu, ali popratni sadržaj je jednako zanimljiv i bogat.

slika 8

Za zabavu i party na plaži zadužena je ekipa Liminal koja će osigurati da  se svi gibaju u ritmu super mjuze za vrijeme i nakon završetka utakmica.

Publika u Ičićima svake je godine sve mnogobrojnija te je zaslužna za odličnu atmosferu i širenje dobrih vibracija što organzatori nagrađuju kroz razne zabavne igre za sve uzraste, a igrači borbenošću na terenu i atraktivnim mečevima koji gledatelje zadrže na tribinama do posljednjeg poena. 

navijači

Prijave za turnir primaju se do ponedjeljka, 5. kolovoza do ponoći.

Službene obrasce za prijavu (Obrazac prijave igrača, Privola i Zahtjev za wild card) naći ćete HOS-a (https://hos-cvf.hr/?rubrika=dokumenti) i treba ih poslati na: pph@hos-cvf.hr 

volonteri

U subotu 3. kolovoza održan je prvi dio drugog po redu „TEENS IČIĆI“ turnira u organizaciji KOP Opatije. Nastupile su djevojčice koje su se ove godine uključile u najatraktivniji ljetni sport te u kratkom razdoblju puno naučile od trenera Ivana Đorđevića i Alena Pavačića. Djevojčice su iskazale veliku borbenost i predanost na terenu, a na kraju  je poredak bio – 

1.mjesto: Josipa Grčević, Martina Žiganto, Roza Korić
2.mjesto: Katja Korić, Korina Kalanj, Nika Perčić
3. mjesto: Korina Žužić, Ira Crljen, Tara Mesić
4.mjesto: Ema Crancich, Petra Car, Lara Kennedy, Veronika Pejić

Najboljom igračicom proglašena je Josipa Grčević.

Dan uoči početka seniorskog turnira, biti će predstavljene mlade zvijezde u odbojci na pijesku.

Drugi dio „TEENS IČIĆI“, održati će se 7. kolovoza od 9 sati, prijave su otvorene za natjecateljice iz svih klubova (U19 kategorija). Najuspješnije očekuju pehari, medalje te nagrade iznenađenja.

 

Komentari