I Rijeka će obilježiti Međunarodni dan joge, sudionike očekuju besplatni satovi

16

Joga dokazano poboljšava zdravlje i opću dobrobit duha i tijela. Stoga se svake godine diljem svijeta obilježava Međunarodni dan joge. Tim povodom u 2019. godini Indijsko veleposlanstvo od 15. do 23. lipnja organizira program u 39 gradova u Hrvatskoj.

U Rijeci se Međunarodni dan joge održava u petak, 21. lipnja u 8 sati na Lukobranu Molo longo. Program se održava i u Rabu, Malom Lošinju te Krku.

dan joge rab

Obilježavanje započinje osvrtom na proglašenje Međunarodnog dana joge te osvrtom na blagodati joge i što joga može ponuditi suvremenom čovjeku. Obilježavanje Međunarodnog dana joge završava zajedničkim vježbanjem jednostavnih joga vježbi.

Prošle je godine prisustvovalo više od 70 građana. Rijeka se stavila na svjetsku kartu, uz brojne hrvatske gradove. Svojim dolaskom i aktivnim sudjelovanjem građani ostvaruju pravo na besplatne uvodne sate joge za sve početnike.

Očekuje se i veliki broj turista te predstavljanje istinskog multikulturnog, multireligijskog i višedimenzionalnog duha Rijeke, Kvarnera i Hrvatske.

Komentari