I ove godine Rijeka obilježila Dan u tenisicama

86

Bio je to „Street fashion walk“ za pamćenje, uz odličan odabir „walk“ hitova prava mamilica za sve koji su danas Korzom šetali u tenisicama.

walk1

Prigodno, jer petak 20. rujna u Rijeci obilježen je Dan tenisica. Riječ je tradicionalnoj manifestaciji u sklopu kampanje Rijeka u kretanju koja se već više godina održava prema ideji i organizaciji agencije Libra.

walk2 tene1

Temperaturu na plavom tepihu podigla su poznata lica iz javnog života grada, pistom su prve prošetale odlično raspoložene Karla Mušković, pročelnica Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb i Maja Pudić, savjetnica za socijalnu skrb u Gradu Rijeci, djevojke iz PAR – Poslovne akademije Rijeka, Jelena Urukalo, poznata riječka manekenka, danas mama i poslovna žena.

Uslijedio je hod u tenisicama posebne ekipe, oni su bili pravi „as“ iz rukava današnje  ulične revije u tenisicama, nogometaši NK „Orijenta“ i njihov dopredsjednik Marinko Koljanin.

walk9walk12tenewalk10

A onda je krenula spontana šetnja pistom, brojne Riječanke i Riječani svih generacija rado su pokazali svoje tenisice. A koliko ih je tek bilo na Korzu. Činilo se kako su danas najomiljenijom riječkom šetnicom baš svi hodali u tenisicama i odazvali se pozivu da se u petak, na Dan tenisica, uključe u kampanju Rijeka u kretanju. Na noge su stavili  omiljene tenisice i hodali do posla, omiljenog kafića, do ribarnice, u šetnju…do Korza gdje ih je čekao plavi tepih i „Street fashion walk“. 

walk11walk3walk13

Gibanje se u petak, 20. rujna, u popodnevnim satima nastavlja u Tower centru. Iz Towera od 17 sati pozivaju posjetitelje na aktivno kretanje i osvajanje 100 prigodnih nagrada od 17 sati. Uvjet je da prvih 100 posjetitelja umjesto pokretnih stepenica koristi obične stepenice između četvrtog i petog kata.

Komentari