Hit prvenstvo u odbojci na pijesku puni tribine diljem Hrvatske, ovog se vikenda igra u Ičićima!

51

Najatraktivniji ljetni sport – odbojka na pijesku privlači sve više ljudi. Tribine na postajama prvenstva Hrvatske, koje se održava u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i gradova domaćina, privlači sve veći broj kako natjecatelja tako i publike.

Gledatelji su ispunili tribine do posljednjeg mjesta u gradovima domaćinima, dok pristiže i rekordan broj prijava.

Turnir “Masters Ičići Croatia Open” godinama već slovi kao najjači turnir odbojke na pijesku u Hrvatskoj i šire. Ove će godine ugostiti 22 muške i 22 ženske ekipe od 8. do 11. kolovoza 2019. na glavnoj plaži u Ičićima.

”Dojam je odličan, odaziv fenomenalan, a publika se istinski zabavlja. U gradovima domaćinima uvjerljivo smo prije zatvaranja prijava popunili maksimalan broj natjecatelja. Pozivam sve da nam se pridruže već ovog vikenda u Ičićima!“, izjavila je Aida Karlo, koordinatorica natjecanja i dodala: „Hrvatski odbojkaški savez se kao organizator zaista potrudio da sve bude tehnički na visokoj razini, ovakav turnir po ničemu ne zaostaje za nekim sličnim u Europi. Tu je i zabava za posjetitelje. Na sve turnire mogu se uz profesionalce prijaviti i amateri. Naglasila bih samo da moraju biti brzi budući da se vrlo brzo popuni broj ekipa koje mogu sudjelovati. Dakle, imamo ograničen broj, preporučam svima da se prijave na vrijeme.

Aida Karlo
Aida Karlo

Uz ljetne vrućine, upravo je odbojka na pijesku idealan način kako ostati fit i u dobroj formi tijekom narednih mjeseci koji su pred nama.
Obvezni dress code za odbojku na pijesku je kratka i ugodna odjeća u kojoj se osjećamo udobno. Igra se u paru i četiri su osnovna elementa – servis, prijem, dizanje i smeč. Cure i dečki dolaze iz svih dijelova Hrvatske, a za igru se mogu prijaviti svi.

Đakovo

‘Već sam bila na nekim turnirima i utakmicama odbojke na pijesku ali nikada na turniru ove razine. Bavila sam se dvoranskom odbojkom, a i danas volim rekreativno zaigrati odbojku. To je prekrasan sport koji spaja rekreaciju i sunčanje, u njemu stvarno uživam i zbog toga svega nisam mogla propustiti ovakav turnir. Moje kćeri se također bave odbojkom, nadam se da će se jednog dana i one ovako natjecati kao i djevojke na ovom turniru!”, izjavila je gledateljica iz Đakova Zlata Matušin. 

final 2

Partneri prvenstva su HEP, Podravka, Hrvatski telekom, JANAF, Maistra,  Autowill, Hrvatska Lutrija i Jana.
Nakon Ičića, Prvenstvo Hrvatske se nastavlja u Đurđevcu (23.-25. kolovoza), a finale je u Zagrebu (6.-8. rujna).

 

Komentari