Glazbeno-scenski susret svih generacija Putokaza u IStri

351

putokazi_vremenska kapsula

Punih 30 godina Putokazi, zanimljiva kulturološki intrigantna misija na djelu, iz albuma u album, iz generacije u generaciju, kroz više od 400 pjevača hrabro istražuje, promišlja glazbu izvan okvira i s prepoznatljivim osmijehom čuva ono nešto što se danas rijetko nailazi! Predanost ideji i pristup izbrušen do savršenstva. Želite li se, stoga, prisjetiti rasplesanih mjuzikla, filmskih hitova ili evergreena Beatlesa u izvedbi Putokaza?

Doživjeti elektro zvuke „Mjeseca“, trip pop „Androide“? Uživati u etno zvuku „Zemlje“ i „Nove Zemlje“ te predstavnika na Eurosongu, grupe E.N.I. i PUT? Osjetiti kako 30 godina nakon početaka dišu prva i druga generacija Putokaza? Ako je odgovor potvrdan, pridružite se slavlju zajedništva, stvaralaštva i prijateljstva u Istarskom narodnom kazalištu, u ponedjeljak 17. studenog 2014.

Da, trideseta je samo jednom, a u slavljeničkoj godini Putokazi stižu u Pulu gdje će sve generacije Putokaza, od davne 1984. do danas, na pozornici Istarskog narodnog kazališta pjevati zajedno!

Putokazi

Tako će, ovog ponedjeljka, u nesumnjivo emotivnoj večeri, pred istarskom publikom predstaviti i aktualni album “Porculan” i „Vremensku kapsulu br. 30“ kojom će podsjetiti na najveće pjesme uspješnice u svojih 30 godina postojanja! Vokalna magija u scenskom uprizorenju na pozornici Istarskog narodnog kazališta dobit će novu dimenziju i s posebno načinjenim video slajdovima i svjetlosnom dizajnu.

Uzbuđenje raste, jedinstvena je ovo prigoda za sve one koji su poštovatelji znakova koje ostavljaju Putokazi i one koje će ih tek u budućnosti otkriti!

Komentari