Gibonnijev glazbeni spektakl u Opatiji

172
gibonni

gibonni

Naš svestrani glazbenik, koji je nakon velikog uspjeha svog posljednjeg “domaćeg” albuma “Toleranca” snimio i album na engleskom jeziku u suradnji sa velikim imenima svjetske glazbene scene, te sa kojim je postigao velike uspjehe i na europskom tržištu, sve će nas počastiti glazbenim spektaklom u Opatiji.

Koncert je od milja nazvan “Family date”, iz više razloga. Jedan od tih razloga je što je dio repertoara za koncert birala sama publika, Gibini “face” prijatelji, a kako ih on odmilja zove “moja familija”. Drugi je pak, nastup brojnih gostiju, opet Gibinih velikih prijatelja koji su mu isto tako gotovo obitelj. Za sada je objavljeno gostovanje Vlatka Stefanovskog i Stephanie Sounds, solistice najpoznatijeg gospel zbora u Engleskoj, “The London Community Gospel Choir”.

Svi mi, uživati ćemo u brojnim glazbenim hitovima, što onima iz Gibine mladosti i početka stvaranja, a što onima puno novijeg datuma. Velikom koncertu posebno se veseli i sam Gibonni, koji je tokom proteklih godinu dana održao veliki broj koncerata u inozemstvu (Beč, Budimpešta, Prag, Amsterdam…I dr.). Također, ovo ljeto održan je i koncert u zadarskim Jazinama gdje je Gibo nastupio uz Deep Purple.

U eteru je trenutno aktualan Gibonnijev singl “Non credere” , koji je suradnja sa talijanskim pjevačem Danilom Sacco, pjevačem grupe Nomadi. To je talijanska verzija pjesme “She said”, objavljene na albumu “20th Century Man”. Za ovu pjesmu, ovih dana očekuje se i premijera video spota.

Komentari