Gdje dočekati Novu godinu u srcu Rijeke?

230

Odbrojavanje do novih 366 dana sve je bliže, treba pažljivo izabrati gdje provesti najluđu noć u godini, jer kažu kako obilježite Staru godinu, takva će vam biti i Nova. Božićne lampice na Korzu, šareni štandovi s kuhanim vinom i fritulama idealan su poziv da Novu godinu dočekate u srcu Rijeke.

Samo jednu ulicu dalje od gužve na Korzu, kraj Hotela Bonavia i Moderne galerije, u srcu ulice Dolac skrio se ugodan restoran Gric&Guc koji vam nudi organizirani doček, a dobru zabavu garantirat će vesela atmosfera, dobra glazba, bogata ponuda hladnih i toplih morskih, mesnih i vegetarijanskih jela sa švedskog stola. Naravno s naglaskom na samo najfinije domaće delicije. Od specijaliteta svakako treba izdvojiti istarski pršut koji će se rezati pred gostima, kao i tartar od mediteranske tune koje će vješte ruke pripremati pred vama te ukusna jela s roštilja na drveni ugljen. Uz fina i ukusna jela u Gric&Gucu će najfinije koktele pripremati dvostruki europski prvak Krunoslav Grgurić, koji za početak preporučuje tri odlična koktela: Lloyd Hotel, Caribbean Cruise i Blue Hawaiian. Gric&Guc je pripremio i kvalitetna vina po prigodnim cijenama, a ono po čemu je sigurno najpoznatiji su razne vrste točenih belgijskih piva, tako da vaše uživanje bude potpuno. Garancija za nezaboravan provod su zadovoljni gosti, koji se svake godine vraćaju te je zato naša preporuka da požurite s odlukom i rezervirate svoje mjesto u Gric&Gucu po cijeni od 189 kuna. Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za ponudu slobodno se obratite ljubaznom osoblju na broj telefona 051/ 319 040 ili 319 043.

Ako se ipak odlučite dočekati Novu godinu na Korzu uz zvuke Dubioza kolektiva, Gustafa i Diskurza svratite u pivnicu Belgian beer Brasserie AS u kojoj će svoju čašicu pive ispijati brojni Riječani, a po želji mogu uživati i u izvrsnim jelima i zalogajima po kojima je Belgian beer Brasserie AS već odavno poznata.

Odlučite kakav doček volite i odaberite Gric&Guc ili Belgian beer Brasserie AS. Sretno!

Komentari