Game over party Villa Club Poreč

717

U subotu 27.08.2011. na veliku završnicu ljetnog party-anja, ujedno i obilježavanja kraja sezone u Villa Clubu u Poreču iz Rijeke kreće nekoliko autobusa. To znači da doslovno cijele noći možete bezbrižno uživati u svojim omiljenim pićima, ne razmišljajući o ‘putevima revolucije’ kako bi došli kući i izbjegli izbijanje još nekoliko stotinjaka kuna iz džepa zbog moguće kazne.

U Poreču će Vas dočekati piće dobrodošlice, izazovne plesačice, hostese, violinistica i DJ-i, vrhunski kokteli Barmen.hr teama po promotivnim cijenama, ljubazno osoblje, brdo pozitivne atmosfere i dobro raspoloženih domaćih i stranih gostiju garantira Vam BOLS – svjetski broj 1 liker u cocktail industriji.

Opustite se i za samo 100,00kn bezbrižno uživajte u obilježavanju kraja sezone omiljenog Vam kluba.

Karte za ovaj nezaboravan party možete kupiti u poslovnici Autotransa (Riva 22, 51 000 Rijeka)

Cijena karte iznosi 100,00 kuna, te uključuje:

• prijevoz autobusom Rijeka – Poreč – Rijeka
• Ulaznicu u Villa Club
• Piće dobrodošlice

Polazak: subota, 27.08.2011. u 22:00 sata, Jelačićev Trg, Rijeka (Fontana)
Povratak: nedjelja, 28.08.2011. u 04.00 sata, Poreč

INFORMACIJE I PRODAJA KARATA U POSLOVNICI AUTOTRANSA RIJEKA

Villa Club – Beach bar, restoran i Night Club, oaza dobre mjuze – „For a complete summer lifestyle“, smješten je na Gradskoj Plaži Poreč. Opustite se uz pogled na grad, more i suton. Za Vama ugodnu atmosferu, chill out seanse i kvalitetni kokteli morali bi dostajati. Ako Vam ni to nije dovoljno, protegnite noge – more je tik do Vas, što znači da nikako ne smijete zaboraviti ponijeti badiće

Pozdravimo ljeto zajedno na velikom Game Over party-u u Villa Club-u Poreč!

Komentari