FRANKA NAKON EUROSONGA: Tužna sam i razočarana, ali dala sam sve od sebe!

155
Franka Batelić / Instagram

Prva polufinalna večer 63. Eurosonga održana je sinoć u Altice Areni u Lisabonu. Hrvatska predstavnica Franka Batelić s pjesmom Crazy, nije se uspjela plasirati u finale koje će se održati u subotu.

Usprkos izvrsnom nastupu i mnogim pozitivnim komentarima korisnika društvenih mreža diljem Europe koji su hvalili Frankin nastup, ona nije uspjela izboriti prolaz u finale.

U prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 19 zemalja predstavilo je svoje pjesme gledateljima diljem Europe, a njih deset nastavlja svoje sudjelovanje na ovom glazbenom natjecanju.

U finale su ušli Austrija, Estonija, Cipar, Litva, Izrael, Češka, Bugarska, Albanija, Finska i Irska.

O prolasku u finale odlučili su glasovi gledatelja koji su glasali putem SMS-a i poziva te glasovi žirija koji je sinoć poslušao, pogledao i ocijenio sve nastupe.

Franka se nakon nastupa oglasila porukom na društvenim mrežama u kojoj zahvaljuje svima na podršci, te kaže da je razočarana i tužna, iako je dala sve od sebe na pozornici.

“Hvala. Uživala sam u svakoj minuti ovog ludog iskustva i ostavila sam dio sebe na pozornici. Hvala za svaku poruku, svaki poziv, svako rame za plakanje kad bi postalo teško. Naravno da sam tužna i razočarana, ali dala sam sve od sebe i nadam se da ste ponosni. Sutra je novi dan, novo poglavlje, nova avantura. Draga prošlosti, hvala ti na lekcijama. Draga budućnosti, spremna sam. Volim vas sve jako puno”, rekla je Franka.

Komentari