Festivali Sonus i Barrakud vraćaju se na Zrće!

283


Kolovoz sezone 2014. hrvatski će klub Papayu zasigurno obilježiti Sonus i Barrakud, festivali koji nakon prošlogodišnjeg trijumfa najavljuju povratak uz još bolji program, koji niti jednog ljubitelja elektronske glazbe neće ostaviti ravnodušnim.

Tvorci mnogih renomiranih svjetskih festivala kao što su Timewarp i LoveFamily Park, njemački Cosmopop te hrvatski novoetablirani Sonus udruženim snagama lansirali su prošle godine po prvi puta u Hrvatskoj festival pod nazivom Sonus Festival.

Ovaj višednevni festival oduševio je sve ljubitelje elektronske glazbe, a isti će se održati i ovoga ljeta od 18. do 22. kolovoza na prelijepoj plaži Zrće.

Tijekom pet dana i četiri noći, Sonus Festival 2014 najavio je nastupe svjetski poznatih DJ velikana kao što su Chris Liebing, Dixon, Jamie Jones, Loco Dice, Luciano, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Seth Troxler i mnogi drugi.

Barrakud festival, festivalski brand koji uživa ogromno povjerenje talijanske publike i ovo se ljeto vraća na našu obalu.

U prva dva izdanja Barrakud festival je ugostio brojna svjetski poznata DJ imena poput Marca Carole, Paula Kalkbrennera i Dubfire (jedan od dvojice DJ-a poznatog Deep dish dua koji je osvojio Grammy) te najpoznatije klupske brandove kao što su Cocoon, Cadenza i Desolat. Velike zvijezde elektronske glazbe Sven Väth, Dubfire te Ellen Allien samo su neka od potvrđenih imena koja gostuju na hrvatskoj plaži Zrće u sklopu Barrakud festivala od 9. do 16. kolovoza 2014.

Njihov odabir plaže Zrće kao mjesta na kojemu će promovirati svoj brand dovoljno govori o svjetskoj reputaciji koju je najpoznatija plaža Hrvatske dosegla.

Komentari