Ferlin i Battifiaca vode 55. izdanje Melodija Istre i Kvarnera, nastupa i Nina Kraljić

20

U nedjelju, 16. lipnja u 21 sat održava se jubilarno 55. izdanje Melodija Istre i Kvarnera na riječkom Trgu Riječke rezolucije. Ove će godine voditeljski dvojac ponovno biti Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, a nastupaju Nina Kraljić, D’Beni Band, Nina Fakin, Neven Barac i mnogi drugi.

Nakon Rijeke karavana putuje u Pulu, Kastav, Punat te u Novi Vinodolski, koji je dogovorio naizmjenično domaćinstvo festivala sa Crikvenicom. Završava u Opatiji 21. i 22. lipnja pa će tako Opatija biti domaćin finala nakon 49 godina.

Ulaznice se prodaju u ograničenim količinama i nalaze se u online prodaji u sistemu mojekarte.hr kao i na prodajnim mjestima: Festival Opatija, Dallas Records Rijeka, Caffe bar Nad urom RK Korzo Rijeka, Foto Revija Rijeka, New Sound Matulji, KD Kostrena, Istra Sport Pula i Hoteli Njivice.

Posebnost opatijske finalne večeri je i dodjela nagrada opatijske publike, ali i ukupnih nagrada publike kao i strukovnih nagrada.

U svim gradovima glas će imati publika, koja će na 500 glasačkih listića zaokružiti dvije skladbe. Na opatijskom finalu zbrojit će se svi glasovi te prema tome proglasiti najbolja skladba ovogodišnjeg MIK-a.

Komentari